Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi turisti

Nisu na Jadranu! Naš tenisač i lijepa voditeljica otkrili gdje ljetuju

Foto: Instagram
1/5
01.08.2019.
u 08:00

Goran i Nives Ivanišević uživaju u ljetnom odmoru, a da bi se potpuno opustili, otišli su iz Hrvatske.

Naš bivši tenisač Goran Ivanišević i njegova supruga Nives uživaju kao pravi turisti daleko od Hrvatske. Za svoj ljetni odmor odlučili su odabrati destinaciju na samom zapadu Europe – u Španjolskoj!

S njima je na ljetnom odmoru i sinčić Oliver. Na Instagramu su objavili fotografije iz čarobne Marbelle i pratiteljima dali mali uvid u njihovo ljetovanje. Tamo se trenutačno odmara i manekenka Adriana Lima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turisti.. Jel na zadnjoj slici Demogorgon #strangerthings 🤣🙈?????

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Podsjetimo, Goran i Nives su u braku od prosinca 2017. godine, a Oliver je na svijet došao u rujnu 2018. godine.

- Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe - objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednosti želi usaditi malom Oliveru, svom prvorođencu.

Ističe kako je njezin suprug Goran uz nju u svakoj situaciji i da on također uči neke stvari ponovno, ali uživa u tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nista. Ali bas nista. Z e n🌬🌬

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

– On ima puno iskustva i super mi je što je u svakoj situaciji uz mene. Velika mi je podrška i ništa mu nije teško. Ponekad pomislim da bi sve bilo puno kompliciranije bez njega – priznala je Nives u svibanjskom izdanju Storyja, a onda i otkrila tko je popustljiviji roditelj.

– Nekako mi se čini da ću ja biti stroža. Goran je puno toga doživio, a ja sam više zaštitnički nastrojena pa već vidim da ću biti ta koja će nešto zabraniti ili prigovoriti – objasnila je voditeljica koja planira povratak na radio u rujnu ove godine.
 

Komentara 7

PR
predator57
08:22 01.08.2019.

Obitelj počneš cijenit tek kad je izgubiš.

CA
car099
09:16 01.08.2019.

imaju pravo. Malo se maknuti iz ove žabokrečine, vidjeti svijeta, a možda im je to i jeftinije nego otići negdje kod nas :)

DU
Deleted user
09:05 01.08.2019.

Svi"naši"sportaši vole svoju domovinu Monte Carlo ljetuju u svojoj domovini Turskoj,Španjolskoj,Maldivi...to su naši domiljubi oni vole Hrvatsku,naravno kad je to njima prilika samopromociju i korist.Da mi nedomoljubni Hrvati vidimo kako oni troše svoj novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije