Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadio imidžom

Sin Nicolasa Cagea ne pojavljuje se često u javnosti, a u ovom izdanju mnogi ga ne bi ni prepoznali

Foto: profimedia
1/4
30.09.2022.
u 07:00

31-godišnji Weston Cage Coppola rijetko se pojavljuje u javnosti, no paparazzi su ga uspjeli uhvatiti prije nekoliko dana u ležernoj šetnji donjim Los Angelesom, a pored njega je bila nova djevojka, kako piše Profimedia.

Glumac i glazbenik Weston Cage Coppola sin je slavnog holivudskog velikana Nicolasa Cagea (58) i glumice Christine Fulton (55) s kojom je Cage bio od 1988. do 1991. Westona su dobili u prosincu 1990. godine, samo šest mjeseci pred prekid. 

31-godišnji Weston rijetko se pojavljuje u javnosti, no paparazzi su ga uspjeli uhvatiti prije nekoliko dana u ležernoj šetnji donjim Los Angelesom, a pored njega je bila nova djevojka, kako piše Profimedia. Inače, on je u 2018. godine u braku s poduzetnicom Hilom Cage Coppola, s kojom ima četvero djece, kćeri Lucianu i Sorinu te blizanke Cyress i Venice. No, čini se kako je ljubav izblijedjela. 

Foto: profimedia

U izlasku je Weston imao dugu crnu ravnu kosu, hlače s uzorkom zmijske kože, kao i čizme s istim uzorkom. A oči je posebno naglasio crnim sjenilom. 

Nešto kasnije snimljeni su i u restoranu gdje je Weston imao zlatnu masku, sako istog uzorka kao i hlače, oštre umetke na noktima i još poneke dodatke za ruke. 

Foto: profimedia

Podsjetimo, prije Hile bio je u braku filmskom poduzetnicom Danielle Cage, od 2013. do 2016. godine te s kantautoricom Nikki Williams od 2011. do 2012. godine. 

"Otac me upoznao sa svime što je važno u glumi i njenom dinamikom. Važnost isporuke koje šalje, sve o proučavanju pozadine karaktera i istraživanje. Najbolji glumački savjet koji sam dobio je od njega. Rekao mi je koliko je važno koristiti maštu, izraze i glas zajedno da stvarno izrazite želje svog lika", izjavio je u jednom od intervjua 2019. godine.

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:45 30.09.2022.

Nije mi drago zbog ovoga što se događa Nicku, drag mi je kao glumac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije