Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije bilo planirano'

Simpatije rastu: Ines i Fabio razmjenjivali nježnosti u BB-u

Ines i Fabio
Foto: RTL Screenshot
1/9
16.05.2016.
u 11:44

Iako mlađi od pjevačice, Riječanin ju je uspio osvojiti. Nakon što ju je neki dan neočekivano poljubio, simpatije su se dodatno rasplamsale

Dani odmiču u Big Brother kući, a neki od stanara sve su prisniji. Osim, kako ga neki nazivaju, romantičnog odnosa između Marine i Romana, zbližili su se i pjevačica Ines Huskić (31) i riječki model Fabio Čulinović (25), javlja RTL.

Pa, iako je Ines spominjala mističnog dečka iz Pule, rekla je da njihova veza nije ozbiljna, a i da se ne može vezati za nekoga jer ima planove za budućnost. Naime, gradi pjevačku i radijsku karijeru, a planira i selidbu iz Hrvatske. Budući da joj je život trenutačno nepredvidiv, rodile su se i nepredvidive simpatije prema Fabiju.

Foto: RTL Screenshot

Iako mlađi od pjevačice, Riječanin ju je uspio osvojiti. Nakon što ju je neki dan neočekivano poljubio, simpatije su se dodatno rasplamsale. Pod budnim okom Big Brothera razmjenjivali su nježnosti, a Ines je komentirala da ništa od toga nije bilo planirano.

– Ovo nije bilo u planu nikako. Nikad r rekla je Ines, na što joj je Fabio rekao kako je najbolje neplanski sve raditi.

– Daj neki prijedlog. Kako ćemo se mi skulirati? Ozbiljno te pitam Fabio! – prokomentirala je Ines koja očito gaji simpatije prema modelu.

>> Pao prvi poljubac između Ines i Fabija. Ines: 'Uživala sam'

>> Marina se pokajala: 'Moj najveći grijeh je to što sam previše bliska s Romanom'

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schwertransport
13:02 16.05.2016.

Oni to rade na podu da ide do daske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije