Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo je nismo vidjeli

Simona provodi blagdane s obitelji, a na jednoj fotki osvanula i zgodna majka Tamara

Foto: Facebook
1/8
26.12.2020.
u 11:58

Simona sada živi povučeno, posvećena je vjeri i obitelji, a tek s vremena na vrijeme pratiteljima na društvenim mrežama otkrije poneki detalj iz privatnog života. Ovaj put je fotku s proslave Božića objavila njezina majka te je pozirala sa Simonom i njezinom sestrom Paulom Trpkovom.

Simona Mijoković, bivša supruga Ante Gotovca, posljednjih godina u potpunosti se povukla iz medija i miran obiteljski život nastavila u Linzu sa suprugom Stanislavom Mijokovićem s kojim je nedavno dobila treće dijete, kći Zvjezdanu, dok iz braka s Gotovcem ima kći Gabrijelu. Simona sada živi povučeno, posvećena je vjeri i obitelji, a tek s vremena na vrijeme pratiteljima na društvenim mrežama otkrije poneki detalj iz privatnog života. Ovaj put je fotku s proslave Božića objavila njezina majka te je pozirala sa Simonom i njezinom sestrom Paulom Trpkovom. 

Foto: Daniel Pavlić

Podsjetimo, Simona je već ranije predtavila svou sestru koju je od javnosti skrivala čak 11 godina. 

- Dragi prijatelji, da vam predstavim moju sestru. Ovo je moja sestra , ista nas je majka rodila.Paula Trpkova rodila se kad sam ja imala 11 godina. Tada s svom ljubavlju sam ju čuvala ,presvlačila pelenice, hranila , šetala po Brežicama gdje smo živjeli. Uvijek je bila moja Ljubimica. Danas ima 25 godina , a ja 36. I danas smo tu jedna za drugu uvijek. Ona voli jakoo putovati, trenutno živi u Londonu, ali ni ovaj virus nije ju spriječio da brzo sjedne u avion i dojuri k nama u Linz . Hvala Ti Isuse na daru ove ljubavi i zajedništva - napisala je Simona i otkrila kako je Paula rođena 8. lipnja, dok ona sama rođendan slavi samo 2 dana kasnije, 10. lipnja.

U komenatima su se odmah javili oduševljeni obožavatelji koji su hvalili ljepotu Simone i Paule. "Prekrasna ti je sestra mila moja. Znam što znači imati sestru, uistinu su dar od Boga. Uživajte u zajedničkim trenucima", "Predivne ste obje", "Izgledate prekrasno", samo su neki od komentara. Ispod objave javila se i Paula i poručila sestri kako će uvijek biti tu za nju. - Uvijek tu za tebe i na kraj svijeta ako treba! Tvoja ljubimica, volim - napisala je Paula, a oglasila se i njihova majka Tamara. - Moje ste djevojčice. Volim Vas do Neba i Vašega bracu Dennisa Ištvanovića - zaključila je ponosna majka.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
00:27 27.12.2020.

Jel to ona kaj je nekad pitala dal kokoš rodi tvrdo jaje ili ga ona izlegne meko pa na zraku izraste kora?

RO
RogaBabaroga
14:28 26.12.2020.

nek' se vidi marka😱

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
13:00 26.12.2020.

Žena,majka,kraljica,hrvatica.👍👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije