Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila fotografiju

Shrvana Vitomira Lončar oprostila se od majke emotivnim riječima: 'Hodaj mama, hodaj. I čekaj me'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/11
09.06.2022.
u 10:34

Njezinu fotografiju podijelila je shrvana glumica uz informacije o posljednjem ispraćaju

Hrvatska profesorica, glumica i doktorica znanosti Vitomira Lončar sa suprugom Ivicom Šimićem sreću je pronašla na sveučilištu Eurasia, u kineskom gradu Xi'anu, a odatle često dijeli fotografije.

No, ovog puta povod za objavu bio je tužan. Naime, majka Vitomire Lončar preminula je 5. lipnja u 87. godini. 

Njezinu fotografiju podijelila je shrvana glumica uz informacije o posljednjem ispraćaju.

"Ispraćaj s krematorija, 9. 6. u 9 sati, misa zadušnica, 9. 6. u 18.39, crkva Marije Pomoćnice na Knežiji", napisala je glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vitomira Loncar (@vitajana)

No, prije ove objave od nje se oprostila emotivnim riječima na Instagram Storyju koji je istekao nakon 24sata.

Nazvala ju je ''motorom na mlazni pogon, koji je silno volio svoju vrtnju''. Među ostalim je poručila: ''Mama moja… Naučila si me boriti se. Naučila si me dijeliti. Naučila si me davati. Naučila si me čekati. Naučila si me voljeti život. Usprkos svemu. Hodaj mama, hodaj. I pleši. I čekaj me''.

Prije nekoliko dana od svoje bake oprostila se i Vitomirina kći, Buga Šimić.

"Ostat ćeš upisana u nama. U tvrdoglavim, Lončarevskim glavama i žilavim, upornim srcima koja se ne predaju. I koja uvijek nađu način. I najviše od svega – koja obožavaju život. Leti mirno, Baksi. I pleši gore. Oni tamo i ne znaju kakav ih parti čeka", napisala je glumica i operna pjevačica u dugoj i emotivnoj objavi.

VIDEO>>Maksimir su ovoliko napunili U2 i Bon Jovi, a sada i koncert Progledaj srcem: Provjerite tko su izvođači čije nastupe je pratilo 50.000 ljudi, a spotovi imaju milijune pregleda!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Potegni!
Potegni!
11:43 09.06.2022.

Ne može doći iz "preodlične" Kine na pogreb?!

CR
credo
10:56 09.06.2022.

Misa u 18:39?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije