Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivnja

Sharon Stone žali jer je korigirala usne

Sharon Stone
Reuters
19.05.2010.
u 21:50

Naime, nakon razvoda od Phila Bronsteina, 2004. godine glumica se prepričava, osjećala usamljeno i mizerno te se odlučila podvrgnuti kozmetičkim zahvatima.

Sharon Stone žali što je prije nekoliko godina legla pod nož. Da može vratiti vrijeme operativno uljepšavanje usana kaže, voljela bi izbrisati. Naime, nakon razvoda od Phila Bronsteina, 2004. godine glumica se prepričava, osjećala usamljeno i mizerno te se odlučila podvrgnuti kozmetičkim zahvatima.

- Mislila sam da me nitko ne voli. Osjećala sam se kao da imam 103 godine i živjela u uvjerenju da će mi život biti ljepši kad budem imala ljepše usne. Zato sam pomislila "Neka ide dovraga" i legla na stol - kazala je 52-godišnjakinja. No, rezultati je nisu usrećili, a zrcalo je postalo njezin neprijatelj.

- Izgledam napuhnuto i neprirodno - kaže Sharon Stone za kojom, unatoč umjetnim usnicama, glavu još uvijek gube muškarci diljem svijeta.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije