Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi film

Sharon Stone u 54. godini opet u 'vrućem' seksi trileru

sharon stone
reuters
03.02.2012.
u 09:44

U novom filmu slavna plavuša glumit će udanu ženu koja provede noć s nepoznatim mladim studentom, a onda dozna da je on dečko njezine kćeri

Zanosna hladna hollywoodska plavuša, koja će u ožujku proslaviti 54. rođendan, Sharon Stone vraća se na stari teren.

Ni u svom šestom desetljeću Stone nije prestara za ulogu seksi preljubnice koju će igrati u novom vrućem trileru Tonyja Kayea. Film "Attachment" počinje se snimati u travnju, a u njemu će Stone glumiti udanu ženu koja provede noć s atraktivnim mladim studentom, a onda dozna da je on dečko njezine kćeri.

Sharon se proslavila golišavom ulogom u filmu "Sirove strasti" u kojoj je opčinila redatelje i publiku pa su se zaredale slične uloge u filmovima "Specijalist", "Sliver", "Sirove strasti 2"... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije