Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opisala sve

Sharon Stone se prisjetila moždanog udara: 'Osjećala sam da moji pokojni prijatelji dolaze po mene'

Foto: Profimedia
1/12
20.01.2024.
u 19:00

Ovaj put je objavila sliku na kojoj se vidi kako danas izgleda njena majka Dorothy. Mnogi pratitelji su s oduševljenjem dočekali ovu objavu. Sharon je pohvalila svoju majku i napisala kako izgleda prekrasno.

Slavna holivudska glumica Sharon Stone na Instagramu često objavljuje neke detalje iz privatnog života, a o njemu je progovorila i za novi intervju za Harper's Bazaar. Konkretno, dotaknula se teme moždanog udara kojeg je imala 2001. godine. Rekla je  da je "osjetila svoje preminule prijatelje".

"Moždani udar stvorio je u meni intenzivan osjećaj mira. Danas mogu reći da sam smrt upoznala izbliza", rekla je glumica. 

"U tim trenucima osjećala sam da moji pokojni prijatelji dolaze po mene i to je otklonilo svaki trag straha. Kada doživite ovako nešto, naučite da ništa u životu nije stvarno važno i shvatite da je neuspjeh samo početak uspjeha", nastavila je 65-godišnja zvijezda.

Inače, nedavno je objavila sliku na kojoj se vidi kako danas izgleda njena majka Dorothy. Mnogi pratitelji su s oduševljenjem dočekali ovu objavu. Sharon je pohvalila svoju majku i napisala kako izgleda prekrasno.  "Mama, rođena '33. Izgledaš prekrasno" napisala je Sharon uz fotku na kojoj njena majka sjedi na kauču, a iza nje su vaze. 

Pratitelji su ubrzo počeli pisati komplimente na račun izgleda Sharonine majke Dorothy, 
"Kako je divna", "Wow", "Ljepota vam je u obitelji", "Dorothy izgleda prelijepo. Zauvijek mlada", "Predivna ti je mama, cijeni svaki trenutak s njom", pisali su. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Dorothy je dobila četvero djece u braku s Josephom Stoneom koji je 2009. godine preminuo. Riječ je o Sharon, Kelly, Patricku i Mikeu. Dorothy se posljednjih godina bori sa zdravstvenim problemima, a godine 2021. doživjela je moždani udar. 

Inače, Sharon je u ožujku prošle godine napunila 65 godina no još uvijek plijeni pozornost svojim atraktivnim izgledom. Na društvenim mrežama objavljuje i fotografije na kojima je u badiću, a mnogi primjećuju i njenu fit liniju. 
Sharon je nedavno otkrila što točno jede kako bi ju održala. 

VEZANI ČLANCI:

Kako pišu strani mediji, Stone najčešće konzumira hranu s niskim glikemijskim indeksom, kao što su leća i heljda. Baš ta hrana ima brojne zdravstvene prednosti. Hrana s niskim glikemijskim indeksom preporučuje se osobama koje žele smršaviti ili održati težinu, a dobra je za snižavanje kolesterola i krvnog tlaka, te smanjuje rizik od dijabetesa. 

"Moj omiljeni doručak je svježa, narezana lubenica s feta sirom i mentom, maslinovim uljem, soli te paprom. Nakon toga obično pojedem krišku bezglutenskog tosta od kiselog tijesta i popijem biljni čaj'', rekla je Sharon. 
Važno joj je da je njena prehrana uravnotežena, a to uključuje i nemasno meso kao što su pileća i pureća prsa, ali i nemasni komadi govedine. S obzirom na to da je visok unos zasićenih masnih kiselina povezan s povećanim rizikom od visokog kolesterola i bolesti srca, dijetetičari naviše preporučuju unos nemasnih proteina. 

VIDEO Halid Bešlić žrtva je internetske prevare: 'Laž. Sve slično bit će prijavljeno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije