Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon privođenja

Majka Severine Vučković: 'Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala!'

Foto: Instagram/Privatni album
1/19
30.08.2022.
u 17:20

Nakon što je zagrebačka policija privela Severinu, za Večernji list javila se i majka pjevačice koja je rekla kako ovo nije prvi put da Marijana prijavljuje sestru.

Pjevačicu Severinu Vučković (50) u utorak oko podne zagrebačka policija je privela nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu bila je neprimjerena prepirka koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka, a sestre su se navodno žestoko hrvale i šamarale nakon čega je pjevačica otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu. 

Nakon privođenja javila nam se majka pjevačice, Ana Vučković.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala je. 

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

VIDEO>>Severinina odvjetnica: 'Ne radi se o tome da je ona nanijela ozljede sestri, već obrnuto'

 

Ključne riječi

Komentara 51

DR
Draconic5
17:41 30.08.2022.

E jadna majko, Severina ipak ima više novca od sestre, zar ne? Pazi, sama se bacakala! Ne pada jabuka daleko od stabla.

KO
koraknaprijed
18:16 30.08.2022.

Molim vas u redakciji da ostavite drugu sliku u galeriji u vašoj arhivi mislim da je vrijeme da prikazivati osobe kako stvarno izgledaju.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:38 30.08.2022.

Dok ljevicari pljackaju, kradu, kupuju diplome u Kragujevac dotle Severina ko naruceno odvlaci paznju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije