Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna mama

Severinin sin krenuo je u treći razred: Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao druge mame

Foto: Instagram
1/8
07.09.2020.
u 12:30

Severina zbog sudskih zabrana ne smije objaviti fotografiju sina na društvenim mrežama, ali zato je objavila fotografiju njegova crteža.

Počela je nova školska godina koja će zbog pandemije biti izazovna za učitelje i profesore jednako kao i za učenike i njihove roditelje. Mnoge poznate osobe na svojim društvenim mrežama podijelile su fotografije svojih školaraca koji se s veseljem vraćaju ili tek prvi put sjedaju u školske klupe. Posebnu posvetu u povodu prvog dana škole napisala je i Severina, čiji sin Aleksandar kreće u treći razred.

"Oboružajmo se s puno strpljenja... Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina", napisala je pjevačica uz crtež koji je nacrtao njezin osmogodišnji sin. Nacrtao je plakat za film i napisao o čemu se u filmu radi te tko su glavni likovi. Otkako je krajem prošle godine Općinski građanski sud u Zagrebu donio privremenu mjeru prema kojoj njezin sin Aleksandar mora živjeti s ocem, Severina sina viđa samo u terminima koje joj je odredio sud.

Foto: Instagram screenshot

Na početku pandemije koronavirusa Severina je veliki dio vremena provela u Beogradu kod svog supruga Igora Kojića, ali kada se vratila u Zagreb, krenula su šuškanja o tome kako im je brak u krizi te se spominjao i razvod jer Igor i Severina cijelo ljeto nisu viđeni zajedno. Pjevačica je sredinom kolovoza otkrila i da ima koronavirus i nije imala snažnijih simptoma te je provela 14 dana u samoizolaciji i sada je dobro.

 

Ključne riječi

Komentara 17

PO
Potkonje
13:25 07.09.2020.

Budi ponosna mama,I ostavi se fotografiranja.

Avatar essek22
essek22
12:46 07.09.2020.

Seve, znam da ćeš pročitat komentar..Da nisi ranije objavljivala i dobila sudsku zabranu danas bi mogla....To ti je pouka za ubuduće da sve dolazi na naplatu....

DJ
DjD
13:12 07.09.2020.

Pusti dijete na miru. Nije ono ničiji accessorizes da se izvlači i pokazuje po potrebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije