Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Severinin odvjetnik: Skrbnica je bila u sukobu sa Severinom, sud ju je trebao izuzeti

Osvrnuo se i na činjenicu kako skrbnica Ana Bokulić koju je sustav dodijelio djetetu dvije godine nije vidjela sedmogodišnjeg Aleksandra i smatra apurdnim što skrbnica koja dijete nije vidjela dvije godine donosi mišljenje kako dijete treba dodijeliti ocu.
30. studenoga 2019. u 19:00 10 komentara 57668 prikaza
Foto: pixsell
Pogledajte galeriju 1/12

Mate Matić, odvjetnik Severine Kojić izjavio je kako su uložili žalbu na privremenu mjeru koju je donio Općinski građanski sud u Zagrebu, a po kojoj će Severinin sedmogodišnji sin živjeti s ocem Milanom Popovićem koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju sina. 

nepoznati detalji Iva Radić opisala kakva je Severina stvarno majka: 'Svjedočila sam'

Matić za Slobodnu Dalmaciju kaže kako vjeruje da će se žalba riješiti u okviru tridesetak dana te dodaje kako vijeće odlučuje o hitnosti postupka.

- Po meni bi to trebalo riješiti u okviru tridesetak dana. Međutim, nažalost, praksa pokazuje i druge mogućnosti, jer ta privremena mjera sada kao  rješava situaciju do pravomoćnog okončanja postupka. Čak bih rekao da je ovo prehitan postupak, mi ćemo učiniti sve da napravimo pritisak. - ističe Matić.

Dodaje kako ima i informacije da je ova odluka donesena na temelju poveznica ljudi koji su trebali bit objektivni, a zapravo su bili povezani s drugom stranom.

Milan Popović Nepravomoćna presuda Popović: Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti

Osvrnuo se i na činjenicu kako skrbnica Ana Bokulić koju je sustav dodijelio djetetu dvije godine nije vidjela sedmogodišnjeg Aleksandra i smatra apurdnim što skrbnica koja dijete nije vidjela dvije godine donosi mišljenje kako dijete treba dodijeliti ocu.

-  Kasnije smo vidjeli da je ona ušla u direktan sukob sa Severinom jer ju je Severina uvrijedila u jednoj njihovoj komunikaciji e-mailom. To čak i sud zna. Prema tome, kad imate takav odnos i sukob, vi kao sudac morate takvu osobu maknuti iz spisa. Severina je skrbnicu ozbiljno uvrijedila pa smatram da je sud tada morao nju izuzeti i staviti nekog drugog jer objektivno se nije moglo očekivati da će donijeti neku pametnu odluku osim ove koju je izrekla - naglašava Matić.

Privremena mjera Pridržavaju se odluke: Severina ovaj vikend provodi sa sinom

Izjavio je i kako se čuo s kontra stranom sa željom da pokušaju u interesu djeteta pronaći neko kvalitetno rješenje oko termina koje je majka dobila za viđanje djeteta. Naime, ti termini mogu biti drugačiji ako se roditelji usuglase oko toga.

- Probao bih sada s Popovićem, bez obzira na ratove koje vodimo, postići nekakav zajednički dogovor vezano uz dijete kako bi ono imalo što manje trauma.- kaže Matić naglašavajući kako je dobrobit djeteta najvažnija i zato treba raditi na rješavanju ove situacije.

Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
Zagrebački advent
Najbolje zimsko odredište za obitelji s djecom
 • Avatar dva_nas_je
  dva_nas_je:

  Dobro dokle ce mediji srati po odluci suda? Gdje i kakova je odgovornost medija za prenosenje mrznje i neistine te nepostivanje sudske odluke??? Placa menadjer doticne ocito vrlo dobro🤮🤮🤮🤮

 • mksdk:

  Lol, članak za člankom pokušava naglasak staviti na skrbnicu, iako je sama sutkinja rekla da je njen iskaz od sekundarnog značaja? Čini mi se da netko pokušava sakriti slona u dućanu.

 • wice:

  Otvorio sam ovaj članak samo da mogu komentirati kako ovaj list više nije normalan. Toliko članaka o ovoj ...bolje da preskočim ovu riječ. Stvarno mi nije jasno šta želite napraviti od ovog društva. Šund idiote ili..?