Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena mjera

Pridržavaju se odluke: Severina ovaj vikend provodi sa sinom

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/8
30.11.2019.
u 11:47

Privremena mjera koju je izrekla sutkinja Tea Golub donesena je u četvrtak 28. studenog i Severina je tog istog dana  navečer sina predala ocu.

Kao što je po privremenoj mjeri izrečeno Severina će sina moći viđati dvaki drugi vikend od subote od 10 sati do nedjelje u 20 sati. 

Kako doznajemo, Severina i Milan Popović se ove mjere izrečene na Općinskom građanskom sudu pridržavaju i sedmogodišnji Aleksandar ovaj  vikend provodi s majkom. Privremena mjera koju je izrekla sutkinja Tea Golub donesena je u četvrtak 28. studenog i Severina je tog istog dana  navečer sina predala ocu.

Naime, privremenom mjerom izrečene je kako će dječak živjeti s ocem koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta. Osim svaki drugi vikend, kako doznajemo, pjevačica će sina viđati i dva puta tjedno od 15 sati do 20 sati te će s dječak s majkom provoditi i  katoličke božićne i uskršnje praznike.  Severina je jučer objavila i emotivnu poruku posvećenu sinu u kojoj je između ostalog napisala:

Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine. Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari...

 

Ključne riječi

Komentara 8

ST
strsljen2013
12:14 30.11.2019.

Dosta više.

DU
Deleted user
13:03 30.11.2019.

Zar ne postoji neka institucija, udruga, povjerenstvo.... ili ne znam već što, da zaštiti dijete od javnosti, kad već roditelji neće.

Avatar Syssko
Syssko
13:14 30.11.2019.

Feministice misle da imaju pravo MONOPOLA na roditeljstvo! Majka je majka ali po njima otac nije otac, kako kod skrbništva tako i ČEDOMORSTVA zvanog abortus, tada se o ubojstvu opet oca ne pita? RODNA RAVNOPRAVNOST kažu one?! U čemu jee tu muškarac ravnopravan? Obnašate se kao da je samo donor sperrme, kod ČEDOMORSTVA neželjene sperme! Postoje presude očinstva majkama koje godinama, doslovno godinama nedaju viđat djete ocu unatoč sudskoj presudi viđanja redovnog. Zapamtite!!! Svaka manjina od feministica do nacionalnih i sexualnih ne traže svoja prava, ne dobijaju svoja prava u društvu jer sva prava več imaju, oni traže i često dobiju PRIVILEGIJE, zato se pojavljuju manjine ko gljive posalije kiše jer može kao manjina tražit privilegije, ustav svakome garantira ista prava koja i imamo više manje (osim 90% roditeljstva/skrbništva dodjeljeno ženama) i ak su svima ista rpava svako izdvajajnje je PRIVILEGIJA! Može li muškarac od žene tražit da rodi i da će on odgajat dijete ako ova želi pobacit? Pa 9.mjeseci nošenja nije ništa naspram 90 potencijalnih godina života!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije