Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERSTAR

Severina u emisiji uživo otkrila ljubi li zgodnog srpskog producenta Filipa Miletića

Zagreb: Svečana premijera filma "Samo kad se smijem" redateljice Vanje Juranić u Kinoteci
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
03.12.2023.
u 10:11

- Moram napomenuti jednu stvar koja me muči. Nemam nikakve veze s Filipom i nismo u vezi, rekla je pjevačica nakon nastupa kandidatkinje Vanesse Kralj.

Severina se u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji "Superstara" uživo osvrnula na šuškanja da je navodno u vezi sa svojim kolegom iz žirija i producentom Filipom Miletićem. 

- Moram napomenuti jednu stvar koja me muči. Nemam nikakve veze s Filipom i nismo u vezi, rekla je pjevačica nakon nastupa kandidatkinje Vanesse Kralj. 

Inače, Severina i Filip Miletić surađuju već preko deset godina, a producent je nedavno za RTL.hr otkrio kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

VEZANI ČLANCI: 

Petar Grašo i ona su bili na nekom tulumu i Severina je njemu rekla: ‘Kakav hit’. Petar rekao: ‘Kakvo ludilo’. Severina je rekla: 'Moram zvati tog čovjeka'. I onda u svakom intervjuu napomenem da je Tomica Petrović, Severinin menadžer bio protiv mene. Rekao joj je: 'Što će ti'. I došli su u Beograd i kad smo se našli, ona je mene pitala: '‘Imaš li ti neku pjesmu za mene?'. Rekoh: 'Nemam'. Ona meni: 'Molim', započeo je Miletić. Kazao je da 'u tom trenutku nije imao ni studio niti bilo što, ali se ponašao kao da sve znam i pravio se kao da je to radio 500 puta u životu. Smatra da je Severina 'netko tko nije samo izvođač, da ima malog producenta u sebi i zato opstaje toliko dugo na estradi'. Kada je čula njegove pjesme, rekla je: 'Je li ovo neka skrivena kamera? Ok, snimamo sve.' 'Tako smo počeli suradnju koja traje skoro već 11 godina’, ispričao je glazbeni producent.

Podsjetimo, Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Hana Ivković, Vanessa Kralj, Ivan Vidović Eyevan, Petar Šegedin, Dino Miklaužić i Toni Peruško zapjevali su večeras, u trećoj emisiji uživo, te su se borili za prolazak u finale koje je na rasporedu iduće subote. 

U studiju su natjecatelje pratili i komentirali članovi žirija Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković, no odluka o tome tko ide u finale bila je na gledateljima i njihovim pozivima. Glasovi publike ovaj put su odlučili da show napušta četvero kandidata i to su bili: Mia, Ivan, Andrea i Vanessa. U finale su prošli Dino, Toni, Petar i Hana.

VIDEO: Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović: Pjevačica je i zaplakala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije