Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo je jučer

Severina se oprostila od glumca s kojim je glumila u filmu 'Duhovi Sarajeva': Nedostajat ćeš svima

Foto: Instagram
1/8
30.11.2022.
u 09:29

Otišao je Davor Janjić, naš Tref... Nedostajat ćeš tvojima, Olji i Piku, naš 'Gospodaru prstenova', napisala je pjevačica i objavila zajedničku fotografiju s pokojnim Davorom Janjićem.

Brojne glumce i estradu potresla je vijest kako je u 54. godini preminuo glumac Davor Janjić koji je ostvario zapažene uloge u kultnim filmovima poput  "Život sa stricem" Krste Papića, “Čaruga” Rajka Grlića i “Ovo malo duše” Ademira Kenovića. Od glumca koji je rođen u Tuzli 18. studenog 1969. godine, a studirao je filmsku glumu na Studiju za mlade glumce i na Akademiji u Sarajevu, oprostila se i pjevačica Severina koja je s njim glumila u filmu "Duhovi Sarajeva".

- Otišao je Davor Janjić, naš Tref... Nedostajat ćeš tvojima, Olji i Piku, naš 'Gospodaru prstenova'. Nedostajat ćeš Sarajevu. Nedostajat ćeš svima - napisala je Severina. U istom filmu glumio je i Enis Bešlagić koji se također emotivno oprostio od svog prijatelja i kolege.

Foto: Instagram

- Otišao si kao dobri duh svog Sarajeva i obilježio zauvijek našu mladost svojim ulogama, kao i našim druženjem u ovim vremenima koja svaki dan odnose takve dobre duhove iz naših života. Hvala za uspomene i sve ono što nas spaja u dobru. Davor Janjić je onaj zbog kojeg su se mnoge generacije mladih ljudi odlučile baviti glumom, a početak je i film “OVO MALO DUŠE” kojem je on utkao svoju duh. Zato putuj dobra dušo , dobri brate moj…. #”DUGOVI SARAJEVA” ostaju kao naš neizbrisiv trag…. Dok Miljacka protiče, ja ću te voljeti…. Putuj u vječnost svoju i pronađi istinski mir. Saučešće porodici i svima onima koji su te osjećali svojim - napisao je Bešlagić na svom Instagramu.

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju omiljeno jelo Kate Middleton, a ovo je razlog za potez

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BI
billynik
10:03 30.11.2022.

A ja pomislio da je onaj glumac s jahte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije