Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva fotka!

Severina pozirala u glamuroznoj kombinaciji, otkrila nogu i pokazala dekolte: Ja bih pokraj tebe sjeo

18.08.2021.
u 10:36

Naime, pjevačica je odjenula bijelu košulju i suknju s velikim prorezom te pokazala vitku nogu dok je neobavezno zavezana košulja otkrivala njen dekolte.

Nakon što je odradila koncerte u Sloveniji i Primoštenu, na Instagramu je objavila fotku iz rodnog Splita gdje se trenutačno odmara. Severina je izašla navečer na piće kako bi se opustila i družila, a mnogi su primijetili njezinu odjevnu kombinaciju, ali i mladolik izgled.

Naime, pjevačica je odjenula bijelu košulju i suknju s velikim prorezom te pokazala vitku nogu dok je neobavezno zavezana košulja otkrivala njen dekolte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

"Lipo je sist na skale i promatrat život", napisala je pjevačica uz objavu za koju je u manje od 24 sata skupila više od 30.000 lajkova

Naravno, nije nedostajalo komplimenata, a neki muškarci nisu se mogli suzdržati od komentara. 

"Ja bih pokraj tebe sjeo", napisao joj je jedan pratitelj. 

"Njen lagano otkriven gornji dio noge uvijek uzbuđuje", napisao je drugi. 

"Fantastična si", pisao je treći.

Podsjetimo, Severina je u subotu 14. kolovoza nastupila u Primoštenu, u klubu Aurora, a na tom se koncertu  pojavila u do sada najzanimljivijoj kombinaciji koja je odmah zaintrigirala njezine fanove. Naime, 49-godišnja pjevačica na sebi je imala pripijeni zeleni triko zebrastog uzorka, preko njega duge široke hlače s velikim izrezima, a sve je začinila vrtoglavo visokim potpeticama. 

Severina je i videom koji je objavila na svojim društvenim mrežama oduševila svoje obožavatelje, ali i svu publiku na koncertu i to samo jednim potezom nakon što joj se dogodila nezgoda tijekom plesanja na njezin hit "Italiana".  Pjevajući i plešući, vrtjela je mikrofon u ruci te joj je on u jednom trenutku gotovo pao na pod, no ona ga je vješto i brzo uhvatila za kabel i spriječila da padne. Osim toga, publika je oduševljeno gledala kako ga skuplja nakon toga i od golemog kabela radi – vijaču preko koje je počela preskakati.

Oduševljenje publike moglo se čuti u ovacijama i smijehom preko cijelog kluba, a vesela pjevačica samo je nastavila plesati. 

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

Ključne riječi

Komentara 4

TO
tor
11:14 18.08.2021.

severina pokazala kokošju nogicu!! wow!! neću moći spavati !

KR
Krud
12:47 18.08.2021.

Pazi ovo: "okkrila nogu"...??? Pa na njoj je još davno sve otkriveno!

VE
velma
11:37 19.08.2021.

A muža, ni od korova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije