Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brižna mama

Severina pokazala kako sa sinom odmara na Korčuli, te otkrila koju mu je posebnu želju ispunila

Foto: Instagram
1/11
14.08.2023.
u 10:20

Na Instagramu je objavila nekoliko zajedničkih fotografija i pokazala kako se zabavljaju, ali lice mu je sakrila emotikonima. Otkrila je kasnije i da mu je ispunila posebnu želju.

Severina je trenutačno na Korčuli sa svojim sinom Aleksandrom. Na Instagramu je objavila nekoliko zajedničkih fotografija i pokazala kako se zabavljaju, ali lice mu je sakrila emotikonima. Otkrila je kasnije i da mu je ispunila posebnu želju

"Nemoj nikad poć' bez mene, ni u crkvu Boga molit. Pusti vitar da okrene, jedna će me suza slomit... Virujen u te, s tobom živin lipo, sve dok me bude, volit ću te slipo", napisala je uz seriju fotografija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Kasnije je objavila i video, a u statusu je objasnila da ju je sin zamolio da pita roditelje njegovih prijatelja da s njim idu na koncert njegove mame. 

"Mama, je l' možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert?" Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju..." stoji u statusu pjevačice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Inače, Severina je dio ovog ljeta provela u Grčkoj. Glazbenica je objavila nekoliko fotografija, a pokazala je i kako se zabavljala. U videu kojem je Severina podijelila vidi se kako je zaplesala u jednom ugostiteljskom objektu, a snimila je i sirtaki. Osim toga pokazala je i što je sve vidjela te kako šeće po grčkom Mikonosu.

VEZANI ČLANCI:

Pjevačica se i prije javljala s odmora. Tada je objavila i fotografiju u kupaćem kostimu uz koju je napisala: Zlatna mriža njenog tila. 

Na fotografiji splitska pjevačica, koju ne ovoj društvenoj mreži prati 1.3 milijuna pratitelja, ima dvodijelni kupaći kostim iznad kojeg je nosila, ovog ljeta popularnu mrežastu tuniku i mnoge pratiteljice je zanimalo gdje mogu nabaviti istu takvu.
Dodajmo i da je glazbenica svojim obožavateljima za ovo ljeto pripremila prave poslastice i izdala je najprije u lipnju prve dvije nove pjesme s novog albuma 'Sorry', naslovnu pjesmu 'Sorry' te 'Metak' feat. Nucci, a koje su u samo tjedan dana pogledane 1,8 milijuna puta, a onda ih je početkom srpnja počastila s još dvije nove pjesme: 'Pravda za ljubav' te 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV. 

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Komentara 6

JA
janjac
14:10 14.08.2023.

Brizna majka !!!!! Prava, model za majku u buducnosti!!!

Avatar votum
votum
14:06 14.08.2023.

Masnokosi "kralj bakra" je napravio odličnu stvar što ie isposlovao zabranu objava slika svog maloljetnog sina. Da su te društvene mreže išta društvene, zabranile bi to svima.

Avatar Moodleen
Moodleen
13:34 14.08.2023.

A sad brzo becti o ristovički, mikulički, pokosici, šuputici... I o džokovički, naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije