Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cindy crawford

U 90-ima sve žene su htjele imati tijelo kao ona, a ovako danas izgleda, ima 57 godina

Foto: Profimedia
1/5
14.08.2023.
u 08:00

Mnogi su Crawford primijetili i u videospotu za pjesmu ''One Margarita'' u kojoj je rekreirala reklamu za Pepsi koja ju je proslavila. U reklami se pojavila u bijeloj majici bez rukava i u trapericama, a taj legendarni outfit ponovila je i za ovaj spot.

Cindy Crawford u 90-ima bila je jedna od najljepših žena na svijetu te njezino lice nikada nije silazilo s naslovnica časopisa. Bila je članica slavne petorke supermodela koja je nosila revije za sve najpopularnije i najcjenjenije dizajnere tog vremena. Danas Crawford ima 57-godina i izgleda odlično, a na njenu licu i tijelu ne vide se tragovi starenja. Ova žena u to vrijeme bila je jedna od onih koje su mnogima bile uzor.

04 March 2020 - New York, New York - Cindy Crawford at the ceremonial lighting of the Empire State Building in celebrating International WomenÕs Day and promoting the nonprofit Delivering Good. Held in the Lobby and on the Observation Deck of the Empire State Building. Photo Credit: LJ Fotos/AdMedia Newscom/PIXSELL
Foto: YLMJ/NEWSCOM

Djevojke su crtale na lice madež poput njenoga, a u kućama koje su imale VHS jedna od kaseta zasigurno je bila videokaseta ''Shape Your Body Workout'' na naslovnici koje Cindy pozira u crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu koji podsjeća na one iz ''Spasilačke službe''. Danas je ipak u poduzetničkim vodama, te je napisala nekoliko knjiga, a ove godine u devetom mjesecu izlazi i njen dokumentarac ''The Supermodels'' u kojem će sa svojim kolegicama govoriti o životima manekenki koje su modnu industriju okrenule na glavu. U braku je s Randeom Gerberom od 1998. te ima dvoje djece – Presleya i Kaiu, koja je kao i Grace odlučila karijeru graditi u istoj industriji kao i njena majka.

VEZANI ČLANCI:

Cindy će zabljesnuti na naslovnici Voguea, u rujanskom izdanju tog najpoznatijeg modnog časopisa na svijetu. Pozirala je uz Lindu Evangelistu, Naomi Campbell i Christy Turlington. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Mnogi su Crawford primijetili i u videospotu za pjesmu ''One Margarita'' u kojoj je rekreirala reklamu za Pepsi koja ju je proslavila. U reklami se pojavila u bijeloj majici bez rukava i u trapericama, a taj legendarni outfit ponovila je i za ovaj spot. Ovaj put u rukama nije imala limenku Pepsija, već čašu margarite. Pjesma ''One Margarita'' djelo je komičarke Angele Lakete Moore, poznatije kao That Thick Angel, koja je postala popularna na društvenoj mreži TikTok. Brend margarite koji pije jest Casamigos, čiji utemeljitelji su njen suprug Rande i glumac George Clooney. 

 

VIDEO Mate Janković o hrani u hotelu u Dalmaciji: 'Iskustvo razočarava, a račun 60 eura'

Komentara 2

АН
анте
08:34 14.08.2023.

Dobra juha!

HE
HEDONIST
15:02 14.08.2023.

To je žena......+++++++

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije