Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U RIJECI

Severina otkrila tajnu oko kostima s koncerta: 'U njoj sam bila i prije 11 godina'

Rijeka: Severina održala koncert u rasprodanoj Dvorani mladosti
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
15.02.2024.
u 12:50

U ovoj garderobi, prije 11 godina, 2013. sam prvi put na turneji 'Dobrodošao u klub' obukla kostim. Ostao je na čuvanju kod moje dugogodišnje prijateljice Sally Kljenak, koja mi ga je kao iznenađenje donijela sada na dan riječkog koncerta... - napisala je u opisu fotografija

Severina je prije nekoliko dana nastupila u Rijeci, gradu za koji je više puta naglašavala koliko je emotivno posebno vezana.

- Ako trebam birati drugi grad nakon Splita – to je Rijeka, koja mi je otvorila svoja njedra 2003. godine, kada sam iz HNK Ivana pl. Zajca, od tadašnje intendantice Mani Gotovac, dobila poziv da glumim u najpoznatijoj predstavi s kvarnerskog područja i to glavnu ulogu u predstavi 'Karolina Riječka'. Ta predstava je bila najposjećenija predstava, s najvećim brojem odigranih predstava, njih skoro 60 u jednoj godini. Svi prijatelji koje sam stekla u tom periodu su večeras bili tu, uključujući i moju garderobijerku iz predstave – Saly Kljenak, koja je, osim što je bila moja osobna garderobijerka u 'Karolini Riječkoj', bila i moja garderobijerka na turneji 'Dobrodošao u klub', 2013. godine.

Rijeka: Severina održala koncert u rasprodanoj Dvorani mladosti
1/72

Tada smo imali veliku produkciju, hidraulika nije mogla ući na vrata dvorane Mladosti pa sam zamolila da srušimo vrata, dovratke i zidove oko vrata. Rekli su mi - ''Samo rušite…'', a ja sam rekla – ''Sagradit ćemo nova, veća i bolja vrata'', kazala je tada Severina. Sada je na društvenim mrežama podijelila fotografije s koncerta i otkrila nepoznate detalje o kostimu koji je nosila tu večer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 - U ovoj garderobi, prije 11 godina, 2013. sam prvi put na turneji 'Dobrodošao u klub' obukla kostim. Ostao je na čuvanju kod moje dugogodišnje prijateljice Sally Kljenak, koja mi ga je kao iznenađenje donijela sada na dan riječkog koncerta... - napisala je u opisu fotografija.

VEZANI ČLANCI: 

Najemotivniji trenutak večeri bila je izvedba 'Rođeno moje', nakon koje je uslijedio višeminutni aplauz publike.
Riječki koncert bio je nastavak prošlogodišnje dvoranske turneje, tijekom koje su se već održali rasprodani koncerti u arenama u Varaždinu i Osijeku, dok je sljedeći na rasporedu u Zadru, 13. travnja. 

VIDEO: Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovom spotu: Zajedno su više od 30 godina

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
13:30 15.02.2024.

Ona treba biti uzor djevojčicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije