Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSIJEKU

Emotivni djed Aleksandre Prijović: Ponosan sam na njezin uspjeh, mene voli više od bake

Aleksandra Prijović održala drugi koncert u Osijeku
Foto: Borna jaksic/PIXSELL
1/10
15.02.2024.
u 11:59

Sinoćnji koncert bio je emotivan i za njezinu obitelj, pogotovo za djeda koji je izjavio kako voli sve njezine pjesme i da ja jako ponosan na svoju unuku, a odgovorio je i na pitanje raduje li se Aleksandrinom uspjehu više on ili njegova supruga

U Gradskom vrtu u Osijeku Aleksandra Prijović je i na drugom koncertu napravila pravi spektakl. Tijekom cijele večeri Prijović je komunicirala s publikom i nije skrivala emocije.  - Kada sam se počela baviti pjevanjem, najveća želja mi je bila da bar jednu pjesmu publika pjeva sa mnom kada snimim moju pjesmu. Iza mene su tri albuma i nekoliko singlova imam tu sreću da pjevate sa mnom svaku pjesmu od početka do kraja i to je moje najveće veselje! Hvala vam na svemu! - rekla je Aleksandra publici. 

Gost na drugom koncertu bio je popularni mladi glazbenik Voyage kojega je publika također dočekala s oduševljenjem - Znam koliko te publika voli, kada sam rekla da dolaziš nastalo je ludilo. Zajedno su otpjevali njegovu pjesmu Balerina, nakon čega joj se zahvalio na pozivu. Želim zahvaliti mojoj prijateljici što me pozvala večeras, stvarno mi je velika čast, čestitam joj na svemu, zasluženo je uspjela i drago mi je što vas vidim večeras ovdje u tolikom broju, znam da to njoj puno znači – poručio je Voyage koji je otkrio da je odmah prihvatio Aleksandrin poziv, te kako bi i da je imao nešto ranije dogovoreno radi sinoćnjeg nastupa to otkazao.

Aleksandra Prijović održala drugi koncert u Osijeku
1/31

VEZANI ČLANCI

Najemotivniji trenutak dogodio se kada je na Aleksandra pozvala kumove da joj se pridruže na pozornici.

- A sada jedan poseban trenutak za mene, kao što rekoh malo prije, odrasla sam u Belom Manastiru, znate da mi je majka pjevačica i tako mi cijeli život kod kuće sviramo, pjevamo i nikada nisam ovo rekla - počela sam tako što sam s mojim kumom Mirom i Darijom sjedila u obiteljskoj kući i mi smo tako skoro svaki dan pjevali, svirali i ja sam vježbala uz njih, to su moji počeci. Jako sam sretna što su oni i večeras ovdje sa mnom i sretna sam što ćete vidjeti kako je to izgledalo u našoj rodnoj kući, kada Miro uzme harmoniku - ispričala je Prijović i zajednički nastup Aleksandru je gotovo doveo do suza.

- E ovako smo mi u sobici, nas troje i mama pjevali, pjevali, vježbali i danas smo ovdje, ispred vas, hvala vam! Ja znam da oni imaju tremu, ne moraju ništa ni reći, ali znam da me vole i podržavaju. - rekla je Aleksandra kojoj je suprug Filip poslao buket crvenih ruža na pozornicu. - Od Filipa?! Oduvijek je bio džentlmen, hvala ti ljubavi…- poručila je suprugu. 

Sinoćnji koncert bio je emotivan i za njezinu obitelj, pogotovo za djeda koji je izjavio kako voli sve njezine pjesme i da ja jako ponosan na svoju unuku, a odgovorio je i na pitanje raduje li se Aleksandrinom uspjehu više on ili njegova supruga. 
- Više ja. Mene ona više i voli - rekao je Aleksandrin djed za 24 sata. 

VIDEO Prijović: S mužem mi je Valentinovo svaki dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije