Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nimalo ugodno

Bivšoj voditeljici Nove TV iznenada je pozlilo: Nisam se mogla pomaknuti, užasan osjećaj

Zagreb: Ivana Tomi?, nova voditeljica informativnog programa Nove TV
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
20.01.2022.
u 10:00

Ivana Tomić na Twitteru je podijelila kako je izgubila svijest te je opisala što joj se dogodilo.

Bivša televizijska voditeljica Nove TV Ivana Tomić opisala je na Twitteru kako je jučer izgubila svijest i s kakvim se osjećajem nemoći susrela prvi put u životu.

"Jučer sam se srušila iz čistog mira, samo sam uspjela reći da mi nije dobro i to je bilo to. Nisam se mogla pomaknuti, sjesti... Nisam mogla raspoznati glasove, sve je zvučalo kao kad kasetofon zgužva traku, za one koji se toga još sjećaju 😉 Uglavnom, užasan osjećaj nemoći", opisala je Ivana i nakon što su joj mnogi pratitelji i prijatelji u komentarima pružili podršku i sugerirali kako je možda riječ o povišenom tlaku, Ivana je odgovorila:

 

 

"Samo sam htjela podijeliti situaciju jer mi se to nikada nije dogodilo. I nadam se da neće. Izmjerili su mi tlak na kraju, bio je jako nizak, mislim da je panika. Uglavnom, luda glava 😉, doduše, loše sam spavala noć ranije."

Prošlu godinu tragedije su obilježile njezin život, u kratkom vremenskom razdoblju preminuli su joj baka, djed i tata.

"Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mjesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca izgubila je mamu, prije dva dana tatu i danas muža", emotivno je u ožujku prošle godine napisala Ivana nakon što joj je preminuo otac.  

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar StormRaider95
StormRaider95
11:07 20.01.2022.

Cijepljena si. Ne brini za koronu. Sve drugo je normalno 😏

ĆO
Ćovijek
11:14 20.01.2022.

Hoće to zadnje vrijeme.

AA
Aartur
12:06 20.01.2022.

Suosjećam sa svim vaxerima koji su pristali na višekratnu eksperimentalnu gensku terapiju protiv Covida. Prevarili su vas i po pitanju učinkovitosti i po pitanju sigurnosti, da ne govorimo da je cijela terapija bila zapravo posve nepotrebna. Od svaljivanja krivice na necijepljenje nemate nikakve koristi, morate se udružiti i tužiti one koji su profitirali na vašem riziku i lakovjernosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije