Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Severina oduševila svojim dugim, vitkim nogama na nepoznatoj lokaciji: 'Svaka čast'

Foto: Instagram
1/15
23.11.2021.
u 16:46

Ovog puta Severina je objavila fotografiju na kojoj pozira uz koncertni klavir, a nosila je dugu ružičastu haljinu s velikim prorezom, sunčane naočale i natikače.

Pjevačica Severina Vučković (49) na svojem Instagram profilu ne prestaje oduševljavati fotografijama. Ovog puta objavila je fotografiju na kojoj pozira uz koncertni klavir, a nosila je dugu ružičastu laganu haljinu s velikim prorezom, sunčane naočale i natikače. Pjevačica je posebno istaknula svoje duge vitke noge. "Uživam u sadašnjem trenutku", napisala je u opisu fotografije te dodala hashtagove 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U komentarima u joj pratitelji pisali komplimente na izgled. "Prelijepe duge vitke noge", poručili su joj. „Svaka čast. Vidi se koliko treninga i odricanja“, dodali su kao i da izgleda sjajno. „Wow misica“, dodala je još jedna osoba, a mnogi su pisali i da je predivna. 

Podsjetimo, pjevačica je prije nekoliko dana objavila fotografiju s Maldiva, a zatim je uslijedila i fotografija u kupaćem.Tim je fotografijama oduševila svoje pratitelje, a pokazala je i da zasluženo uživa. Naime, Severina je nedavno obznanila i da je završila novi album. Nije otkrila ime niti bilo što o albumu, no čini se kako su svi vrlo zadovoljni snimljenim.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stipan
17:00 23.11.2021.

Beštija.

BO
boris48astrid
17:18 23.11.2021.

o cajka imaš noge noge ko bugarski kolac

AN
ante555
19:36 23.11.2021.

Treba joj sponzor pod hitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije