Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncertni spektakl

Severina se vraća u Zagreb!

severina
Foto: Promo foto
1/7
08.12.2015.
u 10:08

Nakon što devet godina nije nastupala u zagrebačkim klubovima, Severina najavljuje veliki koncertni spektakl kojim će uveličati rođendansku proslavu novouređenog kluba Roko na Jarunu

Najveća regionalna pop  zvijezda na radost brojnih obožavatelja, održat će veliki koncert u kultnom  zagrebačkom klubu Roko u petak, 11. prosinca 2015. s početkom u 22 sata.

Nakon što devet godina nije nastupala u zagrebačkim klubovima, Severina najavljuje veliki koncertni spektakl kojim će uveličati rođendansku proslavu novouređenog kluba Roko na Jarunu.

Uno momento, Brad Pitt, Dobrodošao u klub, Italiana, Prijateljice samo su neki od  hitova koje će Severina izvesti uz pratnju vrhunskih glazbenika. Severina je jučer objavila i spot za pjesmu Sta' je svit koji je otpjevala u duetu s poznatim glazbenikom Goranom Karanom, a koji je najava skorog mjuzikla ”Naša bila štorija”.

Klub Roko generacijama je poznat kao mjesto za zabavu i odličan provod, a nedavno je doživio potpuno preuređenje. Nakon rasprodanog nastupa Željka Joksimovića, koncert najveće regionalne zvijezde Severine samo je još jedna glazbena poslastica  kojom klub Roko najavljuje uzbudljivu novu koncertnu i zabavnu sezonu.

Ulaznice za koncert Severine mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna sustavu Eventima (www.eventim.hr) te na blagajni kluba Roko. Više informacija o koncertu mogu se pronaći na službenom Facebook eventu.

>>Severina i Karan predstavili spot za pjesmu 'Sta je svit'

>>Severina se hvali fotkama s vjenčanja, pokazala i raskošnu vjenčanicu

Ključne riječi

Komentara 32

TR
trpimirprvi
10:47 08.12.2015.

Ne mora se vračat!

ST
stomiovotreba
10:36 08.12.2015.

Sto joj fali kod njenih Srba?

Avatar @promatrač
@promatrač
11:06 08.12.2015.

Mislim da je isti mentalni sklop ljudi koji slušaju Severinu i biraju Milanovića. Ne znam na kojem evolutivnom stadiju je pola Hrvatske zastalo, ali je zastalo pa onda i zaostalo. Vitamin HDZ je se tu pokazao kao jako učinkovit. Prijee idućih izbora uzimati tri puta prije i nakon jela, a tko nema što jesti, ne treba ni uzimati, takvi znaju što trebaju činiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije