Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL ZA PAMĆENJE

Severina: Koncert u Beogradu najbolji mi je u životu!

severina
Filip Brala/24 sata
19.10.2009.
u 20:17

Svojoj publici u Srbiji, koja se na njezinu prvom koncertu u susjednoj metropoli okupila u broju od oko 17 tisuća, poručila je kako vjeruje da će se opet vidjeti.

Nakon i više nego uspješnog koncerta u beogradskoj Areni koji je glavnu zvijezdu doveo do suza, naravno radosnica, pjevačica je svoj trijumf proslavila u jednom od najskupljih restorana u gradu. Uz njezina zaručnika Slavka Šainovića, sa Severinom su nazdravljali menadžer Tomica Petrović i gošća koncerta Nataša Bekvalac koja je na večeru došla s mužem, vaterpolistom Danilom Ikodinovićem.

Goran Bregović nije se pojavio na “after partyju” u luksuznom beogradskom restoranu “Dorijan Grej” jer se oporavlja od operacije kralježnice, no organizator koncerta Raka Marić rekao je da je Bregović bio oduševljen nastupom te da jedva čeka nastavak Severinine turneje koja će do kraja godine nastupati po gradovima bivše Jugoslavije.

Potpuno pod dojmom, Seve je nekoliko puta ponovila kako joj je ovo najbolji koncert u životu. Svojoj publici u Srbiji, koja se na njezinu prvom koncertu u susjednoj metropoli okupila u broju od oko 17 tisuća, poručila je kako vjeruje da će se opet vidjeti.

Blog Seve fan kluba

Ključne riječi

Komentara 33

BO
botanicharka
21:53 19.10.2009.

sad je sramota, al uvijek je bila dobra za pogledat i hvaljena na sva usta :) ma dajte

BT
bili-tartuf
00:03 20.10.2009.

...nova \"lepa-brena\",..iako ona nije pokazala (javno)...\"rentgentski snimak\"....

PO
poduzetnik
20:33 19.10.2009.

Seve, najbolje ti je da se odselis zauvijek kod Gorana Bregovica u Beograd. Zasluzujete jedno drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije