Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovno na sudu

Sestra Meghan Markle podigla tužbu za klevetu, od vojvotkinje traži isprike i povlačenje svih optužbi

Queen Elizabeth II death
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
1/9
06.02.2023.
u 14:21

Samantha i Meghan imaju zategnuti odnos već pet godina, od Meghanine udaje u kraljevsku obitelj. Samanthina kći Ashleigh Hale pojavila se u Netflixovom dokumentarcu "Meghan&Harry" u kojemu je pričala kako joj je upravo odnos s majkom, kao i odnos između dviju polusestara, uništio šanse da bude uz Meghan na njezinom vjenčanju.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (41) ponovno će se naći na sudu sa suprugom, princem Harryjem (38), a ovaj put tužila ju je polusestra Samantha Merkle (58). Prema pisanju britanskog i američkog medija, Samantha je još u petak predala papire na sud i to za tužbu za klevetu. U njima traži slavni par da odgovori na niz pitanja, povuku svoje optužbe protiv kraljevske obitelji te želi dokazati da je Meghan iznijela niz "lažnih i zlonamjernih izjava" tijekom zloglasnog intervjua koji je par napravio u ožujku 2021. s popularnom voditeljicom Oprah Winfrey.

Princ Harry dobit će poziv za svjedočenje na sudu, a pred suca bi trebala izaći i sama Meghan. Tužiteljica u zahtjevu traži da par bude saslušan istoga dana, no u odvojenim razgovorima koji se snimaju. 

The Mirror piše da Samantha želi da vojvotkinja od Sussexa iznese čak 38 priznanja tijekom izlaganja, a tiču se svih optužbi koje je iznijela ove godine. Želi da Meghan prizna kako je lagala o njihovu odnosu i odrastanju da bi svijetu bolje prodala priču "od trnja do zvijezda" ili ("od siromašnog predgrađa do dvora"), a  želi i da Meghan povuče sve optužbe protiv kraljevske obitelji te da jasno i glasno kaže da "Kraljica Elizabeta nije bila rasistica" i "Kralj Charles nije rasist".

Na suđenju bi se trebao pojaviti i njihov otac Thomas Markle kao i bivši zaposlenik kraljevske obitelji Jason Knauf, zatim Samanthina kći Ashleigh Hale te stručnjak za cyber-sigurnost Christopher Bouzy.

Samantha i Meghan imaju zategnuti odnos već pet godina, od Meghanine udaje u kraljevsku obitelj. 

Samantha je uložila tužbu od 75.000 dolara nakon što je Meghan u razgovoru s Oprah rekla da je odrasla kao jedinica, te je navodno lagala o tome kada su se ona i Samantha posljednji put vidjele. A to je, tvrdi se u tužbi, Samanthu Markle izložilo "poniženju i mržnji". 

Inače, Samanthina kći Ashleigh Hale pojavila se u Netflixovom dokumentarcu "Meghan&Harry" u kojemu je pričala kako joj je upravo odnos s majkom, kao i odnos između dviju polusestara, uništio šanse da bude uz Meghan na njezinom vjenčanju. Naime, zbog drame s ocem Thomasom i Samanthom, Meghan su kraljevski stručnjaci savjetovali da zamoli Ashleigh da ostane u Americi. Također, rekla je kako su je odgojili djed i baka, a ne Samantha. Njih dvoje dobili su skrbništvo nad njom i bratom kad je Ashleigh imala tek dvije godine, a na posljetku su ih i posvojili. 

VIDEO Slavni Hrvati napustili su gradove i pronašli bolji život na selu: 'Kad dođeš tu, sve ti stane'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije