Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplicitne scene

Serija "Glasnogovornici" otkriva seksi noćni život Zagreba

glasnogovornici (1)
Foto: Glasnogovornici
1/6
13.06.2012.
u 08:00

– Nina Paro, lik koji tumačim, definitivno je najveći sanjar među glasnogovornicima, svojevrsni sam Martin u oblacima – opisala je svoj lik Marija Tadić.

Brojna su glumačka imena prošlog tjedna okupirala zagrebački klub Pepermint, a povod njihovu okupljanju nije bila zabava nego posao. Sve ih je okupila redateljica Sara Hribar zbog snimanja završnih scena za pilot-epizodu nove dramske serije “Glasnogovornici”, koja bi se na jesen trebala prikazati na državnoj televiziji.

Marija Tadić veliki sanjar

Radnja serije usmjerena je na tvrtku za odnose s javnošću i bavi se odnosima ljudi na pragu tridesetih godina te prvih životnih kriza, a naslovne uloge tumače: Jadranka Đokić, Frano Mašković, Nataša Janjić, Mislav Čavajda, Marija Tadić, Dijana Vidušin i Stjepan Perić.

– Nina Paro, lik koji tumačim, definitivno je najveći sanjar među glasnogovornicima, svojevrsni sam Martin u oblacima – opisala je svoj lik Marija Tadić te dodala kako je ovo snimanje na neki način samo nastavak suradnje sa Sarom koja traje godinama i kroz koju je ova glumačka postava stvorila specifičnu ansambl-atmosferu.

– Sigurna sam da odlično funkcioniramo kao glumačko-glasnogovornički tim – zaključila je Marija.

Redateljica, kojoj se kao koredatelj pridružio Filip Filković, otkriva da u seriji ima obilje ljubavnih scena pa čak i nekoliko eksplicitnih jer su, kaže Sara, htjeli prikazati ljude i noćni život Zagreba onakvima kakvi doista jesu poslije 23 sata.

– Veselimo se konačnom proizvodu i nadam se da će publika prepoznati nešto moderno, pametno i zabavno po mjeri gledatelja koji su “razmaženi” briljantnim inozemnim serijama koje danas nerijetko svojim scenarijima, glumačkim izvedbama odskaču od megalomanskih filmskih uradaka. Ako se iole približimo tom standardu, bit ćemo više nego zadovoljni – rekla je 25-godišnja redateljica. Zanimljivo je da se u jednoj od brojnih uloga pojavljuje i Jelena Popović Volarić i to kao tajanstvena šankerica.

Poput Hanka Moodyja

Jednog od glavnih muških likova glumi Stjepan Perić.

– U seriji sam suvlasnik tvrtke koja se bavi odnosima s javnošću i svoj bih lik najlakše opisao kao kombinaciju Hanka Moodyja iz “Kalifornikacije” i Arija Golda iz “Entouragea”, boem sam kojem sve ide od ruke, a jedini mi je problem jedna bivša veza. Ova je serija koktel gore navedenih serija, a ima i tragova “Prijatelja” – objasnio je Stjepan.

U pilotu se pojavljuju i članovi TBF-a Mladen Badovinac, Saša Antić i Luka Barbić koji autoironično tumače sami sebe.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
16:21 13.06.2012.

noćni život zagreba... jel to gajeva? i tete koje rade tamo? jesu to dalmatinke studentice koje plaćaju studij noćnim životom? strašno. seksi noćni život zagreba... zar to postoji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije