Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna tenisačica

Serena Williams nakon napornog treninga uživala u trgovini slatkiša u Novigradu

serena williams
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/12
18.07.2014.
u 22:53

Serena već nekoliko dana boravi na odmoru u Istri, a gdje god se pojavi izaziva oduševljenje obožavatelja s kojima se rado fotografira

Iako je slavna tenisačica Serena Williams današnji dan provela trenirajući u teretani te na terenu u Novigradu,kasnije se odlučila 'počastiti' posjetom trgovini slatkiša i šetnjom centrom grada.

Sa svojim je društvom posjetila i novigradskog gradonačelnika Antea Miloša.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Serena već nekoliko dana boravi na odmoru u Istri, a gdje god se pojavi izaziva oduševljenje obožavatelja s kojima se rado fotografira.

>> Serena Williams na odmoru: Jako je ljubazna i jednostavna

>> Serena Williams u Poreču izvela show s kuglicama sladoleda

Komentara 2

Avatar LaMer
LaMer
23:22 18.07.2014.

.. al ima ogromnu guzetinu , kad se prestane bavit aktivno sportom pa se razvali , ajooooj njenom mužu .....

JO
joshua
18:39 20.07.2014.

Sumnjam da će budućem mužu Serene Williams biti potrebno ičije sažaljenje. Ne poznajete je osobno, kao ni ja, ali znam da je najbolja na svijetu u svojem poslu, da ima novaca na bacanje i da je izuzetno privlačna. O ljepotii i ukusima se teško uvijek složiti, ali sumnjam da ste i vi, La Mer, utjelovljenje baš svačijeg sna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije