Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Novigradu

Serena Williams na odmoru: Jako je ljubazna i jednostavna

serena williams
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
18.07.2014.
u 13:27

Plovidba gliserom i ljepote istarske obale te odmor u luksuzno uređenoj vili na sjajnoj poziciji u Novigradu nisu, čini se, svakodnevica prve dame svjetskog tenisa Serene Williams...

Plovidba gliserom i ljepote istarske obale te odmor u luksuzno uređenoj vili na sjajnoj poziciji u Novigradu nisu, čini se, svakodnevica prve dame svjetskog tenisa Serene Williams. Osvajačica čak 60 naslova na turnirima diljem svijeta i te kako brine o formi i ne propušta ni dan da ne vježba – i u trim kabinetu kojim je apartman opremljen, ali i na terenu. Tako je jutros već nešto prije 11 sati stigla na terene Stella Marisa i primila se treninga.

Sa svojim sparing partnerom Aleksandrom Sašom Bajinom odmjerila je rekete bez obzira na prilično toplo vrijeme i sparinu. Slavna tenisačica i njeno društvo stigli su automobilima iz dvadesetak kilometara udaljenog Novigrada, no na terene su ih dopratili zaštitari. Navodno zbog toga da je ne bi salijetali obožavatelji i novinari s kojima Serena ne želi razgovarati. Od kamera zato nije bježala, štoviše spremno se u poprilično oskudnom izdanju pokazala u punoj raskoši oblina. Inače, za boravka u Novigradu tenisačica i njeno društvo odabrali su svoju "bazu", mjesto koje im se posebno svidjelo i gdje rado zalaze.

Već su nekoliko puta bili u tamošnjoj marini, odnosno na terasi hotela Nautica koja se nalazi u samoj marini. Večernjak doznaje da su ondje i dogovorili plovidbu gliserom i izlet, a planiraju za boravka svakako vidjeti još i Brijune. – Iznenađeni smo koliko je tenisačica jednostavna u izravnom kontaktu. Ne štedi osmijeha, nema nikakvih posebnih prohtjeva i vrlo se zdravo hrani. Pije običnu negaziranu vodu i uživa u svježem voću, a spremno je pozirala i slikala se sa zaposlenicima, doznajemo iz novigradske Nautike. Sutra bi trebala sudjelovati na svečanom otvorenju turnira u Umagu.

>>Serena Williams odradila trening i družila se s obožavateljima u Umagu

Komentara 4

Avatar pekarr
pekarr
13:47 18.07.2014.

Ja se isto zdravo hranim preko dana...da se oporavim od večeri..

AN
anirommb
15:18 18.07.2014.

Uživa cura, tako i treba!

IS
istri
15:57 18.07.2014.

ljubazna i jednostavna, pa normalno pa nije ona hrvatica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije