Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO DO PORODA

Serena Williams ponovno se skinula za naslovnicu: 'Ponosna sam feministica'

Serena Williams
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
07.08.2017.
u 12:37

- Postoje barijere koje se nadam probiti kako bi moje dijete, bilo cura ili dečko, ne bi trebalo živjeti pod raznim odredbama. Ja sam feministica. Borim se za prava žena i često govorim - wow, zašto i mi nemamo šansu. Ako me to čini feministicom, onda sam ponosna - rekla je Serena

Serena Williams ponovno se skinula i u visokom stupnju trudnoće fotografirala za naslovnicu magazina Stellar. Podsjetimo, nekadašnja najbolja svjetska tenisačica isto je napravila krajem lipnja, kada se fotografirala za Vanity Fair. Serena je i dala intervju, u kojem je ispričala kako se priprema za majčinstvo.

- Postoje barijere koje se nadam probiti kako bi moje dijete, bilo cura ili dečko, ne bi trebalo živjeti pod raznim odredbama. Ja sam feministica. Borim se za prava žena i često govorim - wow, zašto i mi nemamo šansu. Ako me to čini feministicom, onda sam ponosna.

 

#serenawilliams #instagram #stellar

A post shared by Sunil Hatwal (@sun_hwr) on

Serena i njen zaručnik, suosnivač Reddita Alexis Ohanian prvi će put postati roditelji početkom rujna.

Komentara 2

OV
Ovozemaljski
16:43 07.08.2017.

Dobro je rekao Ivanisevic, brale pripadnem se kad ju vidim u mraku...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:24 07.08.2017.

ajmeeeee krmača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije