Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plus size model

Ashley u bikiniju još jednom pokazala zašto svi pričaju o njenim oblinama

Foto: Instagram
1/5
29.05.2017.
u 10:22

Video je Ashley objavila na Instagramu. U samo 13 sati od objave ovaj video pogledalo je više od milijun korisnika koji su joj davali samo komplimente

Plus size manekenka Ashley Graham na Instagramu je objavila video snimljen pokraj bazena tijekom jedne popodnevne zabave, a u  na kojem se Ashley senzualno izvija pred kamerom i pokazuje svoje atribute.

U samo 13 sati od objave ovaj video pogledalo je više od milijun korisnika Instagrama, a komplimenti su se samo nizali ispod
objave. "Imaš prekrasno i 'ubojito' tijelo", "Ovo je tijelo iz snova! Obline su ti predivne", samo je dio komplimenata koje je 
Ashley dobila.  

Ashley svojim primjerom želi pokazati mladim djevojkama punije građe da se ne moraju sramiti svojih oblina i napisala je knjigu u kojoj otkriva tajnu svoje samouvjerenosti i ljepote. 

 

 

#DoItForTheGraham

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:50 29.05.2017.

Najobičnija je laž, obmana i prevara da pričamo svi o njoj i njezinim grudima. To nije točno! Postoji puno nas ostalih koji ne pričamo o njoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije