Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trudi se

Kim Kardashian ovom fotkom uzvratila udarac kritičarima

Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.05.2017.
u 10:13

Reality zvijezda zbog fotografije na kojoj ima celulit izgubila je mnogo obožavatelja i sada se na sve načine trudi dokazati da celulita nema

Kim Kardashian izgubila je više od 100 tisuća obožavatelja zbog fotografije na kojoj se vidi da ima celulit. Od tada se reality zvijezda trudi svoje društvene mreže ispuniti fotografijama koje to opovrgavaju. 

Zato je na Facebook stavila fotku na kojoj je odjevena u usku haljinicu koja joj seže malo ispod stražnjice i pokazuje, barem na Kiminoj slici, da celulitu nema ni traga. 

Ovom fotografijom na Facebooku je izazvala mali verbalni sukob između svojih obožavatelja i onih koji smatraju da Kim koristi previše Photoshop i briše nedostatke na tijelu i pretvara se da su da su rezultat vježbanja. 

 

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:15 05.05.2017.

lijepa je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije