Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: MATE BULIĆ

Ako me uvjerite da Thompsonove pjesme nose lošu poruku, bacit ću se sa zgrade!

Mate Bulić
Foto: Vecernji.hr
1/5
07.12.2017.
u 16:57

Matu Bulića veže dvostruko kumstvo s Thompsonom, a o svom prijatelju ima samo najbolje mišljenje. O njemu, novom albumu i dugogodišnjoj karijeri, govorio je u ovotjednoj Semiotici

Gost ovotjedne Semiotike je kralj dijaspore i jedan od najomiljenijih pjevača zabavne glazbe Mate Bulić.

U intervjuu smo doznali sve o njegovom novom albumu s božićnim pjesmama, počecima karijere, životu u Frankfurtu, ali i prijateljstvu i kumstvu s Markom Perkovićem-Thompsonom. Pogledajte novu Semiotiku:

Komentara 38

BA
Barba1980
17:34 07.12.2017.

Žalosno je da u Puli može pjevati Bajaga koji je 3.8.1995. ,dan prije Oluje , pjevao u Kninu i dizao četnicima moral a ne može pjevati Thompson, čovjek koji je za nekoliko dana došao u Knin ali kao hrvatski vojnik.

Avatar tonci123
tonci123
17:32 07.12.2017.

Mate legendo sve najbolje ti želimo . A drugovi nek pate..

BA
Barba1980
17:32 07.12.2017.

Treba malo pogledati što se napada i pokušava uništiti:Crkva,hrvatska nogometna reprezentacija, Thompson... svi oni koji okupljaju velike mase a šire nacionalni naboj i promoviraju kršćanske vrijednosti.Ti napadi će biti još veći ali to ne treba biti loše jer po jačini napada možemo prepoznati koje su osobe ispravne. Primjerice ako Index nekoga napada to treba biti samo znak da je ta osoba ispravna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije