Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Gledatelji više nisu ljutiti na Martinu, sad Bilmanu poručuju: 'Ovo je sramota!'

Foto: Nova TV
1/3
16.10.2017.
u 09:22

Publici nije jasno zašto je Davor Bilman stisnuo zlatni gumb nakon nastupa plesne skupine Sambastica i omogućio im prolaz u polufinale kad je i sam rekao da ga nisu impresionirale

Nakon sinoćnjeg Supertalenta gledatelji su opet imali štošta poručiti žiriju, a najviše kritika odnosilo se na nastup plesne skupine Sambastica koja je, zahvaljujući članu žirija Davoru Bilmanu, dobila plasman u polufinale showa.

Iako je i sam priznao da nije impresioniran njihovim nastupom, stisnuo je zlatni gumb i rekao kako ih želi vidjeti dalje u natjecanju. U šoku kao i gledatelji pred ekranima bila je i članica žirija Martina Tomčić koja je plesačicama poručila da su bile neusklađene i da im je točka bila puna pogrešaka.

Prvi put su se i gledatelji složili s mišljenjem Martine Tomčić, ako je suditi po komentarima koje su ostavili na Facebook stranici Supertalenta. 

 

– Ja zbilja ne kontam zašto je on njima stisnuo zlatni gumb. Radi čega? Pa i sam je rekao da ga baš nisu impresionirale, ali on njih želi opet vidjeti i stisne zlatni gumb... za svaki zlatni gumb sam se i ja složila, ali za ovo sam ostala šokirana – jedan je od komentara.

U drugome pak piše: – Sramota, ovim je dokazano kako zlatni gumb apsolutno ničemu ne služi jer bi ga trebali dobiti oni koji to zaista najviše i zaslužuju i bore se za to, a ovako tjerati inate iz žirija potpuno je neozbiljno i neprimjereno!

Neki gledatelji opet misle kako je riječ o namještaljki i tome da je Davor stisnuo zlatni gumb u inat Martini.  

– Ne mogu vjerovati.  Ove cure nisu zaslužile zlatni gumb. Ej, direkt u finale? Daleko slabije od mnogo njih. Bilman stisnuo iz inata? Pa fakat im to ne treba. Razočarenje. 

1/20

Komentara 4

SO
SoloHan
10:01 16.10.2017.

Podrška Bilmanu, heroj a ne zločinac, svi smo mi Bilman.

GR
grodar
12:11 16.10.2017.

Sve je to namjestaljka

Avatar nekakav
nekakav
11:54 16.10.2017.

ček malo, do sada se publika nije slagala sa martinom, a sad se slaže?! kome vjerovati, kad su svi kupljeni? ali, tko uopće gleda ovakva 'natjecanja'? svi pričate da ne pratite cajke, ali sve je puno baš na tim 'eventima', tu se jedino dobro da zabaviti. velite, prodaje se samo guza i sise.. pa dobro, kad za godinu-dvije šuputica više ne bude 'aktivna' pjevaljka, ajd mi recite dal ćete se sjetiti bar jedne njezine pjesme? ne. al samo će u glavi ostati jedno vrijeme crtica da je skoro gola paradirala. kao i popularna lidija. tako je i sa ovim predstavama, raja guta svašta što joj se baci pred nos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije