Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjevan period

Sementa Rajhard nakon propasti obiteljske firme vraća se na posao: 'Dan mi je eksplozivna naprava'

Foto: Instagram
1/7
18.03.2021.
u 10:29

Svim mamama koje su trenutno u istoj situaciji 30-godišnja glumica i pjevačica poslala je i poruku ohrabrenja.

Pjevačica i glumica Sementa Rajhard (30) uskoro se vraća na posao nakon porodiljnog dopusta. Kako izgledaju pripreme za povratak i koliko joj stresa zadaje odvajanje od kćeri Stelle Sementa je otkrila pratiteljima na Instagramu.

-Moj dan je danas bio...hm, eksplozivna naprava! Svega u jednom danu nakon dosta vremena. U jednom sam trenutku sjedila u autu na parkingu, sa puno papira/ugovora na sebi, mobitelom u ruci koji stalno zvoni- tema na temu, riješiti se mora sve-odmah... a ja si mislim kako mi je to nekada bilo toliko jednostavno i NORMALNO...a sada mi se čini da sam spora...no i nisam bila! To mi se samo činilo, zapravo je sve bilo gotovo u čas posla jer sam jedva čekala doći k mojoj Stellici u zagrljaj - napisala je Sementa.

Svoje je pratiteljice upitala i kako je njima prošla priprema za vraćanje na posao dok dijete ostaje doma te ih zamolila za savjet. - Daj savjet, budi fer - poručila je Sementa. Svim mamama koje su trenutno u istoj situaciji poslala je i poruku ohrabrenja. - Za sve mame, hrabre, odvažne, spremne, samostalne, a krhke, uplašene, tužne i ljute....puse najveće....ok...i za tate, koji su tu da nas ohrabruju, vole, štite i paze - zaključila je Sementa.

Foto: reuters

Podsjetimo, krajem prošle godine Sementa je progovorila o financijskom krahu obiteljske firme zbog pandemije koronavirusa. Ona, naime, radi u obiteljskom lunaparku za koji kaže kako prošle godine nije odradio ni jedan event. Mjesto na kojemu je odrasla i uz koje je vežu neke od najljepših uspomena u životu i koje je prehranjivalo njezinu obitelji, izgledalo je posljednih mjeseci sablasno prazno. Jednako su poražavajuće i poslovne knjige jer obitelj bilježi pad prihoda od čak 90 posto. Očajna je jer je riječ o poslu od kojeg godinama živi cijela njezina obitelj, a radnike koji s njima rade također tretiraju kao da su članovi obitelji. Dakako, računi im stižu na naplatu, a oni ne znaju odakle namaknuti sredstva za njihovo plaćanje. Svaki im je dan posebna borba, nisu dobili nikakve poticaje ili financijsku pomoć jer, veli, za njih ne postoji odgovarajuća mjera.Tuga zbog kraha obiteljskog posla pomutila je i sreću i uživanje u djevojčici Stelli koju je na svijet donijela u travnju. Nadali su se, barem, da će im Advent značiti neki posao, ali kada je i to otkazano, shvatili su da im pomoći više nema.

Foto: reuters

Ključne riječi

Komentara 2

ZV
zvezdomor
12:14 18.03.2021.

who the fuckig is ta...?

LA
lajh1985
11:52 18.03.2021.

Tko je pak ova?...ni nakon googlanja nema nista eksta o njoj.Samo da je glumila u 3 filma,a o pjevackoj karijeri nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije