Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLESAO S LADY GAGOM

Sekunde do smrti! Splitski plesač stradao u prometnoj nesreći pa ostao nepokretan

Foto: Facebook
1/4
24.03.2021.
u 08:49

Talentirani plesač Alen Sesartić (39) jedini je Hrvat koji je 2016. prošao plesnu audiciju Lady Gage te nastupao na njenom koncertu u Parizu

Prometna nesreća koja se 5. siječnja dogodila 39-godišnjem talentiranom i svjetski poznatom plesaču Alenu Sestariću urezala je bolne uspomene. Naime, nakon što je njegov poznanik izgubio kontrolu nad vozilom, sletjeli su s ceste, a on je slomio osam rebara, zdjelicu na četiri mjesta i tri kralješka.

– Bilo je stvarno strašno. Svaki dan ustanem i zahvalim Bogu što sam još tu, a slike nesreće često mi prođu kroz glavu. Nije lako –  kazao je Splićanin za 24 sata. Kada je policajac pristigao na mjesto nesreće, prisjeća se, prvo je pitao jesu li živi, a Alen se i sam čudi da je upravo bilo tako.

Automobilom su probili zaštitnu ogradu na autocesti te se prevrnuli na bok, a on je doživio kliničku smrt.

– Dobio sam snažan udarac u glavu koji me odmah onesvijestio. Jezik mi je upao u grlo i počeo sam se gušiti. Srećom, ostao sam živ, no zadobio sam hematom na mozgu koji mi je uzrokovao privremenu amneziju zbog čega se ne sjećam gotovo ničega prvih nekoliko dana bolnice. Osim toga, zadobio sam prijelome na 15 mjesta – kazao je Alen koji je za sada prvi i jedini plesač s naše scene koji je plesao za Lady Gagu. Čast mu je pripala nakon što je jedini iz Hrvatske prošao plesnu audiciju.

Foto: Facebook/TS Auris

Snimao je spotove, reklame te koreografirao koncerte i surađivao s mnogim estradnim imenima poput Severine, Nine Badrić, Danijele Martinović, Maje Šuput, Nede Ukraden te s Andreom Šušnjarom. Nakon što je stradao, svi su mu pisali poruke sa željama za ozdravljenje i htjeli su znati kako je.

Međutim, zbog hematoma koji je zadobio i amnezije kao posljedice, nije se sjećao njihove podrške neko vrijeme. Ipak, najveći šok uslijedio je kad je doznao da ne može hodati barem sljedeća tri mjeseca. Zbog toga je pao u depresiju, jer kako kaže, njemu je ples sve, a ozbiljnost ozljeda mogla je značiti najgore – kraj plesačke karijere.

Nije to pad s, primjerice, klizanja nakon kojeg možeš ustati. Ovo su ozbiljne ozljede opasne za život i mogući su kraj moje karijere. Prvih mjesec dana nije se znalo hoću li se uopće moći nastaviti profesionalno baviti plesom. Još uvijek se to nažalost ne zna jer mi je u desnoj nozi oštećen živac zbog kojeg mi se noga trese. To je za moju karijeru hendikep – rekao je Alen koji je na vlastite noge stao tek nakon 25 dana, a od nesreće je izgubio 17 kilograma.

Pogledajte najbolje trenutke s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije