Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok

Sean Penn i Charlize Theron raskinuli zaruke!

Charlize Theron
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
18.06.2015.
u 08:56

Na prekid se odlučila 39-godišnja Theron. Theron i Penn bili su prijatelji godinama prije negoli se njihov odnos pretvorio u romansu

Sean Penn i Charlize Theron prekinuli su nakon skoro dvije zajedničke godine. Više izvora potvrdilo je to magazinu Us Weekly. Navodno su se na prekid odlučili nakon festivala u Cannesu.

Na prekid se odlučila 39-godišnja Theron. Theron i Penn bili su prijatelji godinama prije negoli se njihov odnos pretvorio u romansu.

Krajem 2014. godine navodno su se i zaručili tijekom odmora u Parizu. Penn je više puta izjavio kako je spreman za brak koji će trajati do kraja života. Da s Theron misli ozbiljno, pokazao je i kada joj se pridružio u odgoju posvojenog sina Jacksona.

>>Sean Penn posvojit će sina Charlize Theron

>>Charlize Theron ostavila ogromnu napojnicu prodavačima jogurta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije