Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepažljivi suprug

Sealu propalo rođendansko iznenađenje za suprugu Heidi

seal i hedi klum
reuters
31.05.2010.
u 12:00

Pjevač je htio iznenaditi suprugu za 37. rođendan prekrasnim prstenom. No ona ga je pronašla prije svog rođendana u Sealovoj garderobi kad mu je spremala stvari.

Sasvim je slučajno pjevač Seal uništio rođendansko iznenađenje za svoju suprugu Heidi Klum jer je ona dan prije rođendana pronašla dar koji joj je kupio. Seal je bio malo nepažljiv i nije našao dovoljno tajno mjesto za rođendansko iznenađenje. Prsten koji je kupio Heidi je našla kad je Sealu spremala stvari za put.

- Moj je suprug morao na put prije mog rođendana i zamolio me da ga spakiram. Pakirajući ga, u njegovoj sam garderobi primijetila malu kutijicu. Bila je tako lijepa i znatiželja mi nije dala mira pa sam je morala otvoriti. Unutra je bio prekrasan prsten - izjavila je lijepa manekenka Heidi koja više ne pravi tulume za svoje rođendani jer je više veseli pripremati rođendanske zabave za svojih četvero djece.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
deoderi
12:59 01.06.2010.

izuzetno važna vijest

LA
lauranobilis
02:54 01.06.2010.

Mozda ga nije njoj namijenio, hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije