Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenuo dalje

Seal skinuo vjenčani prsten mjesec dana od objave razvoda

seal
Pixsell
16.02.2012.
u 13:31

Pjevač je skinuo vjenčani prsten bez kojega je prvi put fotografiran u srijedu u Australiji. Seal nije pokušao sakriti ruku, već je sa smiješkom na licu prošao pored fotografa

Mjesec dana od objave da se razvodi od Heidi Klum, Seal je krenuo dalje. Pjevač je skinuo vjenčani prsten bez kojega je prvi put fotografiran u srijedu u Australiji.

Seal nije pokušao sakriti ruku, već je sa smiješkom na licu prošao pored fotografa. Nedavno je gostujući kod Ellen DeGeneres priznao da ne zna kada će ga skinuti.

– To što smo se odlučili razići ne znači da više nismo povezani – izjavio je 48-godišnji glazbenik.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:58 16.02.2012.

svašta, velike li vijesti, skinuo ne skinuo, prekinuo ne prekinuo, stvarno nekad novinari rade dramu od sasvim privatnih stvari, ......................ovo se ne bi trebalo niti prenositi kao vijest.................................. ......gdje su pravi novinari nestali???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije