Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Seal na crvenom tepihu nije skidao ruke s dvojnice svoje bivše žene

Seal (1)
Foto: Pixsell/Profimedia
1/3
16.04.2012.
u 20:00

Pjevač i Australka ljubili su se na dodjeli nagrada u Melbourneu. Delta je sa 18 godina preboljela rak. Četiri godine bila je zaručena s pjevačem Westlifea, a ljubila je i Nicka Jonasa

Tri mjeseca otkako je objavio da se razvodi od Heidi Klum (38), u život pjevača Seala (49) ušla je nova plavuša, 27-godišnja australska pjevačica i pijanistica Delta Goodrem. No boja kose nije jedino što manekenka i mlada glazbenica imaju zajedničko.

Mlađa verzija Heidi

Već na prvi pogled jasno je da uskoro bivša Sealova supruga i njegova nova simpatija izrazito sliče jedna drugoj. Očito britanski glazbenik ima svoj tip žene. Da se između lijepe Delte i vječnog romantičara nešto opasno kuha, bilo je jasno nakon njihova prekjučerašnjeg susreta na crvenom tepihu na dodjeli australskih televizijskih nagrada Logie u Melbourneu.

Kad je ugledao Deltu u dugoj bijeloj haljini i s velikim loknama, baš kakve nosi i Heidi, Seal ju je čvrsto privinuo k sebi i udijelio joj sočan poljubac. Pjevačica je uzvratila osmijehom te su razmijenili nekoliko riječi stalno se dodirujući.

Svi koji su svjedočili prvom javnom Sealovu očijukanju s drugom ženom otkako se razišao sa suprugom, tvrde da je kemija između njih dvoje očita. Dok je njezin bivši zavodio 21 godinu mlađu ljepoticu, Heidi je snimljena na pikniku s djecom na Beverly Hillsu.

Na korak do braka

Iako je od novog muškarca u svom životu puno mlađa, Delta Goodrem već ima dosta ljubavnog iskustva. Sa 22 godine zaručila se za Briana McFaddena, bivšeg pjevača irskog boy-benda Westlife.

Zaruke su raskinuli lani, a Delta je utjehu pronašla u zagrljaju Nicka Jonasa, člana popularnih Jonas Brothersa, no par se razišao u veljači ove godine. Kad joj je bilo 18, dijagnosticiran joj je Hodgkinov limfom zbog čega je morala zamrznuti karijeru i posvetiti se liječenju. Poslije liječenja krajem 2003. objavila je da se rak povukao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije