Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna obljenica

Saša Broz prisjetila se pokojnog djeda i ganula mnoge: 'Najveći ikad! Velikan je bio i ostao'

saša broz
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/6
04.05.2020.
u 19:58

- Promjena neće doći ako čekamo neku drugu osobu ili neko drugo vrijeme. Mi smo ti koje smo čekali. Mi smo promjena koju tražimo - citat je bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame kojeg je Saša podijelila uz video sastavljen od privatnih fotografija bivšeg predsjednika Jugoslavije i njegove unuke.

Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, prisjetila se svog voljenog djeda emotivnim videom koji je objavila povodom 40. obljetnice njegove smrti.

- Promjena neće doći ako čekamo neku drugu osobu ili neko drugo vrijeme. Mi smo ti koje smo čekali. Mi smo promjena koju tražimo - citat je bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame kojeg je Saša podijelila uz video sastavljen od privatnih fotografija Tita i Saše.

saša broz
1/3

51-godišnja kazališna redateljica mnoge je ganula videom koji je u samo nekoliko sati podijeljen više od 160 puta. 'Najveći ikad', 'Velikan je bio i ostao','Jedan je Tito', samo su neki od komentara ispod objave. Bilo je i onih koje je Saša ovim potezom podsjetila na bezbrižan život i djetinjstvo.

- Velika ličnost, ratni vođa, državnik i domoljub je bio Josip Broz Tito. Naše djetinjstvo je bilo lijepo u njegovo vrijeme. Poštivao se čovjek, radnik i ljudi su dostojno živjeli od svog rada. Laka mu zemlja - glasi jedan od komentara.

Inače, bivšeg predsjednika Jugoslavije nedavno se prisjetila i Severina i to povodom obilježavanja Praznika rada. - Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalili - napisala je Severina.uz fotomontažu na kojoj pozira s bivšim predsjednikom Jugoslavije, Josipom Brozom Titom. Riječ je o fotografiji na kojoj je u originalu pored Tita bila kraljica Elizabeta II., a na njezino mjesto ovog puta zahvaljujući photoshopu zasjela je splitska pjevačica.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 82

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
20:03 04.05.2020.

Obožavanje poremećenih serijskih ili masovnih ubojica kakav je bio Josip Broz ima svoje kliničko ime, zove se hibristofilija.

Avatar Idler
Idler
20:10 04.05.2020.

Teško je odrastat sa saznanjem kak si potomak zločinca ! S druge strani i Himmlerova unuka je za svojeg dedu mela sam rječi hvale !!!

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
20:33 04.05.2020.

Nije najveći ali je među top 10 najvećih zločinaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije