Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'očajna sam i razočarana'

Cetinski progovorio o nasilju, a onda mu se javila i zlostavljana bivša supruga našeg pjevača

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/7
04.05.2020.
u 17:13

- Toliko sam razočarana i očajna postupcima ove zemlje, pljuvanja po meni jer godinama govorim istinu, šikaniranja od strane institucija- pravosuđe, borbom da preživim

Tony Cetinski na društvenim je mrežama pokrenuo novu rubriku 'Ženski dio u meni vam piše' koji je u kratkom roku oduševio njegove pratitelje. Pjevač, koji je nedavno nagrađen Večernjakovom ružom u kategoriji glazbenik godine, odlučio se još više približiti svojoj publici uz promišljanja o međuljudskim odnosima uz naglasak na odnose prema ženama. Ovog puta Tony se osvrnuo na sigurnost i ženama odaslao snažnu poruku.

1/5

- Žene moje... Onaj koji će se zaštitnički prema vama odnositi ne znači da vas ne bi mogao i odalamiti dok onaj koji se ne predstavlja zaštitnički možda vam spasi život, a da to ni ne znate. Na vama je da birate (uglavnom) tko je tu bolji za vas, vi ste žene. Voli vas Tony - napisao je pjevač. - Odlično zapažanje, hvala! - poručila mu je u komentarima jedna pratiteljica, a ispod objave javila se i jedna, kako tvrdi,  žrtva obiteljskog nasilja koja je javno podijelila svoje iskustvo sa zlostavljačem.

Foto: Daniel Pavlić

- Nakon ,,odličnog" iskustva sa zlostavljačima, mogu napisati da sad napokon mogu dobro procijeniti tko je tko a što je što. Bivša sam zlostavljana djevojčica i žena i kažu prva žena u RH koja je javno prozvala sve svoje zlostavljače i posložila ih po redu u svoju autobiografiju ,,Sandročka zlostavljana". Vaš kolega i dalje ne pita za svog biološkog sina niti plaća alimentaciju, 13 godina se povlačimo po sudu i tri puta je uvjetno osuđen na kaznu zatvora. I ne samo što mediji nisu previše pitali za mene i mog sina već evidentiranog zlostavljača reklamiraju na tv... - napisala je u komentarima.

- Toliko sam razočarana i očajna postupcima ove zemlje, pljuvanja po meni jer godinama govorim istinu, šikaniranja od strane institucija- pravosuđe, borbom da preživim.Umorna sam ko pas.Volim pse, nemojte krivo shvatiti - zaključila je Tonyjeva pratiteljica.

Foto: Daniel Pavlić

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
17:43 04.05.2020.

Još jedan briljantan uradak "zbrda-zdola".

RI
rimac444
22:57 04.05.2020.

Toni je bio godinama zlostavljan, maltretiran od os punca Nobila i njegove kćeri. Kao i obično muški ponos ne dozvoljava priznati kada žene zlostavljaju svoje muževe.

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:17 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije