Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suludo

Sarah Jessica Parker šalje bizarne zahtjeve zaposlenicima

Sarah Jessica Parker
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/4
19.10.2017.
u 11:12

Komičar Michael Collins u svom showu je pročitao mailove koje je glumica slala zaposlenici i u jednom od mailova piše da moraju da se svakodnevno kontrolirati koliko je potrošeno higijenskih sredstava.

Glumica Sarah Jessica Parker (54) vrlo je zahtjevna poslodavka. To je otkrio komičar Michael Collins u showu “Magični Mick” pročitavši pred publikom u studiju mailove što ih je glumica slala svojim zaposlenicima.

Zahtjevi su mahom bizarni, a jedan od njih je da se svakodnevno kontrolira koliko je potrošeno higijenskih sredstava te da dozatori za sapun moraju biti uvijek puni.

Sarah je mailove slala zaposlenici koja radi za nju i supruga Matthewa Brodericka i u tim mailovima piše kako se šampon i tekući sapun njenog sina Jamesa moraju redovito puniti, te da se moraju svaki dan provjeravati zalihe kozmetike.

Glumica je dala i jasne upute kako napuniti posudu u kojoj se nalazi vazelin i kojim se koriste njena djeca. Piše kako se mora nadopuniti malom žlicom ili nožem, a potom se taj pribor mora obrisati papirnatim ručnikom i onda staviti u perilicu posuđa.

Sarah Jessica Parker
1/5

 

Komentara 1

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
20:11 10.02.2018.

PA NEGO KOME CE RECI KAJ DA RADE ?MENI MOJ SEF ISTO VELI KAJ TREBA ODRADITI I JA ODRADIM AKO NEKE STVARI IMAJU PRIORITETA ONDA NJIH PRVO ODRADIM I TO JE TO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije