Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumi lezbijku

Sara Stanić: Ljubiti ženu ili muškarca na setu je sasvim isto

Foto: Boris Ščitar
1/5
25.09.2017.
u 23:59

Obožavateljica tzv. drag umjetnosti na crveni tepih vodi i kujicu Elzu, a iako na setu ‘ljubi’ kolegicu, privatno je solo i ne ljubi nikoga

Ovo je bilo jedno od najduhovitijih snimanja dosad, ta se naša zabava sigurno osjeti s platna. Volim svaki trenutak s Robijem Ugrinom kao Lidijom, ali osobno bih izdvojila snimanje na dvometraškom konju s Ninom, najhrabrijom na svijetu, Violić – govori glumica Sara Stanić koja će po smijehu pamtiti snimanje filma “Lavina” Stanislava Tomića koji se u domaćim kinima počinje prikazivati 5.listopada. U toj komediji s Ninom Violić utjelovila je lezbijski par, a za svoju kolegicu ima samo riječi hvale.


 

– Čudo. Nina je čudo. Meni je divno kako je uvijek lako raditi s velikim glumcima i ljudima. Uvijek se pobrinu da ti je kraj njih ugodno i da radimo ravnopravno ma koliko su bolji, zaslužniji ili iskusniji. Nina je baš tako nastupila – govori Sara koja nam je otkrila postoji li razlika kada ljubavne scene glumi s kolegom, odnosno kolegicom što je bio ovdje slučaj.

– Ma ne. Te ljubavne scene uvijek su jedno te isto – red neugode, red šale, red snimanja – svejedno je li kolegica ili kolega – opisuje akademska glumica koja je na “Lavini” surađivala s Robertom Ugrinom koji je većinu snimanja bio u ženskoj odjeći.

– Nije mi bilo neki spektakl dok nije progovorio i zaigrao Lidiju. Iz mog velikog poštovanja prema drag umjetnosti, mislim da ovo nije pravi drag u smislu RuPaula, već je muškarac u ženskom kostimu. Zapravo je gluma talentiranog duhovitog glumca meni bila važnija od perike, šminke i depilacije. Tek kad je progovorio kao načitana muškobanjasta nervozna profesorica harmonike, bila sam oduševljena – opisuje Sara koja se ne voli gledati na televiziji ili velikom platnu kao što je ono na festivalu u Puli gdje je “Lavina” premijerno prikazana. Ipak, publika koja je lijepo reagirala na film olakšala joj je gledanje, a tada se crvenim tepihom prošetala s neuobičajenom pratnjom – kujicom Elzom.

- Budući da sa psom idem svugdje, povela sam je i na projekciju, ali ne i na tulum poslije. Jako sam sretna jer je u Hrvatskoj sve opušteniji pristup psima, gotovo svugdje smiju ući, mislim da će to doprinijeti i udomljavanju – rekla je Zagrepčanka koja trenutačno igra i u predstavi “Oleanna” u kojoj glumi djevojku koja svog profesora optuži za seksualno zlostavljanje.

– Predstava pod optužbom za seksualno zlostavljanje zapravo govori o moći. Tko ima pravo na kakva ponašanja i koliku odgovornost nosi profesorska pozicija? Tako da ni ja nisam nikad doživjela seksualno zlostavljanje, ali sam, kao i svi, često doživjela demonstracije moći i potvrđivanje položaja nadređenog, na što sam alergična – iskrena je 32-godišnjakinja koja je prošle godine otkrila da nije u vezi, a na pitanje je li se to u međuvremenu promijenilo duhovito odgovara: – Ostala sam uvijek ista. Mate Mišo Kovač!

Komentara 8

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
00:14 26.09.2017.

Kliknuo sam na ovo samo da vidim zanimljive komentare

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
01:54 26.09.2017.

Boze gospode koliko samo gej scena u filmovima danas. Pa kakve se vrednosti ovo promovisu majko moja mila.

Avatar ucjena
ucjena
06:42 26.09.2017.

Na setu isto, i vani i privatno isto, ma daj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije