Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije lako

Sara i Marino iz 'Života na vagi' neće provesti Božić zajedno

Foto: Instagram
1/4
20.12.2019.
u 09:36

- Moja je obitelj odlično prihvatila Marina, sjeo im je na prvu, kada je bio kod mene više se družio s mojim tatom nego sa mnom, što je meni, naravno, jako drago - kaže nam 18-godišnja Sara.

Show "Život na vagi" Sari Sitarić i Marinu Marušiću pomogao je da izgube višak kilograma, ali je i kumovao njihovoj ljubavi. I nakon završetka showa njihova ljubav i dalje cvate, iako je održavaju na daljinu. 

Ljubav i dalje cvate

- Još uspijevamo nekako sve držati pod kontrolom, redovita viđanja i susrete. Naravno, pomognu i videopozivi, ali da je lako, nije, udaljeni smo dosta, povratna je karta skupa, odricanja su velika i ponekad nam bude teško znamo li da se dugo nećemo vidjeti - priznaje nam Sara koja živi u Ladimirevcima, a Marino živi u Zadru. I on priznaje da mu je teško, ali nekako sve uspijeva održavati u pozitivnom tonu.

- Iako nas dijeli popriličan broj kilometara, mi se i dalje redovito viđamo i volimo kao i u showu ŽNV i sve ćemo dati od sebe da tako i nastavimo. Bitno je sada u početku naše veze to sve izdržati i da izađemo jači iz svega toga - optimističan je Marino. Kaže nam da je njegova obitelj bila presretna kada je saznala za njegovu vezu sa Sarom i jedva je čekala da je upozna, a isto je i sa Sarinom obitelji.

- Moja je obitelj odlično prihvatila Marina, sjeo im je na prvu, kada je bio kod mene više se družio s mojim tatom nego sa mnom, što je meni, naravno, jako drago - kaže nam 18-godišnja Sara.

Na pitanje hoće li Božić i Novu godinu dočekati zajedno, Marino nam kaže:

- Zasad je izgledno da ćemo Božić i Novu godinu dočekati svatko sa svojom obitelji, ali nije još ništa sigurno, ipak se mi volimo i želimo biti zajedno u svakom trenu tako da možda netko nekoga iznenadi. Na pitanje hoće li velikoj udaljenosti doskočiti tako da počnu živjeti zajedno, kažu nam da u skoroj budućnosti to još neće biti izvedivo.

- Zasad ne razmišljamo tako daleko, Sara prvo mora završiti fakultet pa ćemo tek onda početi razmišljati što i kako dalje - kaže Marino, a Sara dodaje:

Još neće živjeti zajedno 

- Ne razmišljamo još o prebivalištu na istoj adresi, ali imamo to na pameti kada razgovaramo o mojem fakultetu i ozbiljnijim stvarima.
 Zdrave životne navike iz showa nastavili su primjenjivati i često odlaze zajedno u šetnju i treniraju zajedno.

Pitali smo ih i što najviše vole jedno kod drugoga. 

- Kod Sare volim sve, njezinu dobrotu, toplinu i njezino razmišljanje, a i prelijepa mi je - kaže nam Marino, a Sara uzvraća:
 - Kod Marina jako volim njegov smisao za humor, volim što je pažljiv, svaki put primijeti na meni kada sam loše volje, ne mogu od njega više ništa skriti (smijeh). Volim i što je jako dobronamjeran i dobar prema drugima pa tako i prema meni. *

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
10:14 20.12.2019.

Mala,uhvati se ti knjige ili posla. I vježbanja. A za ljubav ima vremena kasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije