Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila više od 30 kg

Još je ovo ljeto Danijela iz ŽNV izgledala ovako, a sada je neprepoznatljiva

Foto: Instagram
1/3
19.12.2019.
u 08:49

I nakon showa Danijela je marljivo nastavila raditi na sebi i svojoj liniji pa je tako u do samog finala došla na 79,2 kg, a pohvalila se i kako po prvi puta stane u konfekcijski broj M

Bivši kandidati 'Života na vagi' ne prestaju oduševljavati svojim transformacijama nakon showa. Jedna od njih je i simpatična Danijela Pavić koja je u show ušla s  112,6 kilograma, a izašla 18,9 kg lakša.

- Naravno da mi je teško palo ispadanje, ostalo je jako malo do kraja i žao mi je što nisam ostala jer, prije svega, ovaj show je za mene bio jedno veliko odrastanje i fizička i psihička transformacija i drago mi je što sam bila dio svega toga - kazala je 20-godišnjakinja nakon ispadanja.

I nakon showa Danijela je marljivo nastavila raditi na sebi i svojoj liniji pa je tako u do samog finala došla na 79,2 kg, a pohvalila se i kako po prvi puta stane u konfekcijski broj M . Svojim novim izgledom sada ne prestaje oduševljavati pratitelje na društvenim mrežama.

Nedavno je tako pozirala u uskim crnim hlačama i crvenom džemperu. - Ti ne trebaš više mršavjeti, izgledaš predivno - poručila joj je jedna od pratiteljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Pavic (@danijelaapavic) on

Danijela inače dolazi iz Dugog rata, a u show se prijavila jer se bojala da zbog suvišnih kilograma jednog dana neće moći imati vlastitu obitelj. Trenutno radi kao njegovateljica u domu za starije i nemoćne, a želja joj je upisati studij medicine i na svom primjeru pokazati da su promjene moguće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Pavic (@danijelaapavic) on

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Samson26
09:05 19.12.2019.

Da ni jela bila bi tanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije