Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREKIDAN TRUD

Ana objavila fotke prije i poslije 'Života na vagi' i otkrila što radi nakon izlaska iz showa

Ana Žderić
Foto: RTL
1/4
17.12.2019.
u 13:32

Da misli ozbiljno pokazala je i videom iz teretane gdje vježba s girijama, a uz video je napisala: ''Neprekidan trud, a ne snaga i inteligencija je ključ da otključamo naše mogućnosti.''

Ana Žderić (22), natjecateljica ovogodišnje sezone "Života na vagi" u show je ušla sa 139,9 kilograma, a izašla sa 102,3 kilograma.

Rezultate sudjelovanja u RTL-ovom showu Ana je pokazala na Instagramu, gdje je objavila fotografiju prije i poslije ulaska u "Život na vagi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2015/2019 😁💪

A post shared by Ana Žderić (@ana23zderic) on

A da misli ozbiljno pokazala je i videom iz teretane gdje vježba s girijama, a uz video je napisala: ''Neprekidan trud, a ne snaga i inteligencija je ključ da otključamo naše mogućnosti.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neprekidan trud, a ne snaga i inteligencija je ključ da otključamo naše mogućnosti. 💪

A post shared by Ana Žderić (@ana23zderic) on

Osim podrške bivših kandidata Mace, Mirne, Sare i Danijele poruku pod video napisala joj je i trenerica Maja Ćustić kao i nutricionistkinja Martina Linarić.

- Bravo Bananko - napisala joj je Maja, dok je Martina dodala "Tako treba draga, samo jako". 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ZLO
ZLO
20:15 17.12.2019.

Ana Žderić?? ..... ,🤣🤣🤣

ZO
zoranos
15:32 17.12.2019.

Bravo, bravo - samo naprijed! Lijepo je kad se ljudi bore za bolji život - teško je to ali vrijedi truda!

SZ
stela_zg
14:37 17.12.2019.

tko želi smršaviti neka na yt posluša predavanje dr. Michael Greger-a How Not To Diet. dobra su i predavanja dr. Robert Lustig-a o metaboličkom sindromu. puno uspjeha u mršavljenju i održavanju željene težine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije