Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo

Sanja Mikleušević-Pavić: Svima sam dosadna zbog priča o djeci

'ekr..zgb....07.03.2007. sanja mikleusevic snimio:boris scitar'
'boris scitar'
07.10.2010.
u 19:21

U tu plemenitu misiju uključeni su i voditelji Robert Tomić Zuber te Sanja Mikleušević-Pavić, koja se nakon rodiljskog dopusta puna elana vratila na male ekrane.

Jesenska shema HTV-a bogatija je za emisiju "Misija zajedno" koja nastoji riješiti probleme socijalno ugroženih ljudi. U tu plemenitu misiju uključeni su i voditelji Robert Tomić Zuber te Sanja Mikleušević-Pavić, koja se nakon rodiljskog dopusta puna elana vratila na male ekrane.

Dirnu li vas priče ljudi o kojima govorite u novoj emisiji?

- Naravno, svaka priča, no s vremenom shvatiš da nema vremena za plakanje, nego se treba pokrenuti i učiniti sve da se ljudima pomogne.

Tko se brine za 11-mjesečnog Jerku Rafaelu dok ste vi i suprug na poslu?

– Čuva ga jedna teta, a često i moja mama preuzme brigu.

Kako se petogodišnji Niko slaže s bracom?

– Dobro, ma obojica su prekrasni dječaci! Već sam i sebi i drugima dosadna koliko pričam o njima. Uživam u svakom trenutku s njima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije