Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi fosili

Sanja Doležal proslavila rođendan

sanja
Boris Šćitar/Pixsell
10.05.2011.
u 19:25

Svoj prvi dar za današnji rođendan već je primila, ali nam nije htjela otkriti što je dobila

Iako se damu ne pita za godine, morali smo postaviti pitanje koji to rođendan slavi danas Sanja Doležal. Zapravo, odgovor je potpuno nebitan, jer pjevačica nakon šest punih godina sa svojom grupom Novi fosili nastupa 12. svibnja u Zagrebu.

Upravo zbog toga nema vremena proslaviti svoj rođendan kako treba, jer je u intenzivnim pripremama za nastup, objasnila nam je Sanja u telefonskom razgovoru.

Svoj prvi dar za današnji rođendan već je primila, ali nam nije htjela otkriti što je dobila. Možda zato što je dar dobila od svojeg supruga Nenada Šarića s kojim je u braku 18 godina.

Opširnije čitajte na portalu Zagrebancija.com

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okus
00:30 11.05.2011.

Sretan rodendan Sanja !

PA
pavelUSA
06:57 11.05.2011.

To su bila vremena... Da bar ima vese takvih grupa kak su bili Novi Fosili. Lijepa sjecanja i na Sanju i na pokojnu Djurdjicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije