Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Sanela ponovno progovorila o drugim kandidatima: 'Bolje da neke stvari nisam saznala, ali saznala sam'

Foto: RTL
1/11
03.12.2021.
u 14:49

"Ja mislim da je ona zapravo dvolična pa misli da je ostatak svijeta dvoličan", komentirala je Lidija, a Adam je komentirao Gordanine riječi: "Napokon ona sve iskreno kaže. Toliko toga priča, a nikad ništa iskreno ne kaže."

U showu 'Brak na prvu: Iskreno' u kojem sudionici prve sezone showa 'Brak na prvu' komentiraju drugu sezonu, Marinko i Valentina, Adam i Luka te Lidija i Dejan rekli su što misle o događajima koji su se dogodili na posljednjoj zajedničkoj večeri i ceremoniji. U fokusu je bilo Sanelino obračunavanje s drugim kandidatima, piše RTL.hr.

"Bolje da neke stvari nisam saznala, ali saznala sam. Sve to mi je rekla Goga. Je li što izmislila ili nije, to je na njoj", rekla je Sanela ostalim sudionicama te rekla kako joj smeta dvoličnost drugih sudionika sociološkog eksperimenta. 

"Ja mislim da je ona zapravo dvolična pa misli da je ostatak svijeta dvoličan", komentirala je Lidija, a Adam je komentirao Gordanine riječi: "Napokon ona sve iskreno kaže. Toliko toga priča, a nikad ništa iskreno ne kaže."

"Zašto si napravila onda show? Ne kužim", komentirao je Dejan Sanelino ponašanje, a Lidija je dodala: "Ma ženska izmišlja."
Podsjetimo, Sanela nam je u nedavnom intervjuu komentirala zašto je na kraju showa izvrijeđala druge sudionike. 

- Mnogi gledatelji zaboravljaju moj 'put kroz show', od samog početka sve je nekako krenulo krivo. Od Jasminova 'bijega' sa svadbe, do pisanja 'odlazim' na prvoj ceremoniji. Žao mi je što su mnogi na temelju jednog 'lošeg dana' promijenili mišljenje o meni, ali i dalje ima onih koji me, bez obzira na moj 'ispad' i napad na pojedince, podržavaju i velika im hvala na tome. Svoj bih napad na pojedince okarakterizirala kao neku vrstu samoobrane jer smo jednako tako i mi napadnuti i osuđivani s njihove strane, a zbog čega?! Zato što se dogodilo ono zbog čega smo trebali zapravo svi mi i biti tamo, da pronađemo ljubav. Ne žalim što sam nas branila, ali mi je žao zbog moje preburne reakcije i 'teških' riječi - rekla je Sanela. 

Do kraja showa preostale su samo dvije epizode, a na RTL-u ćemo ih gledati u ponedjeljak i utorak. 

VIDEO: Glumac Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije