Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Sanela ne zna razlog: Zašto se svaka žena osjeća ugroženo u mojoj blizini?

Foto: RTL
1/7
26.11.2021.
u 12:15

Sanela misli i kako ostali natjecatelji imaju nešto protiv nje i Edina, a eksperti koji su spojili parove u ovom showu nedavno su izrazili sumnju u iskrenost osjećaja kod Sanele i Edina.

Druga sezona showa "Brak na prvu" ponudila je nekoliko zanimljivih natjecatelja čije ponašanje u ovom RTL-ovom showu gledatelji pomno prate i svaki dan komentiraju na društvenim mrežama. Sudeći po njihovim komentarima pažnju im je najviše privukla Sanela koja je na početku ovog sociološkog eksperimenta bila u braku s Jasminom, ali taj odnos nije baš funkcionirao i ubrzo je pred kamerama priznala kako joj se sviđa jedan drugi kandidat iz showa i ubrzo se saznalo kako je riječ o Edinu.

Cijeli taj razvoj situacije nije stvorio pozitivno ozračje između Sanele i ostataka natjecatelja, a sa svima njima se ona obračunala u zadnjoj emisiji kada im je svima rekla kako su ljubomorni i jalni i te riječi su se posebno odnosile na Mislava i Ernu. Osvrnula se onda i na činjenicu kako su žene često ljubomorne na nju.

- Vječito imam problem sa ženskom populacijom, ne znam iz kojeg razloga. Ja smatram da za svoje godine jako dobro izgledam. Možda mi je dano i od Boga, a i držim do sebe, što se donekle i primijeti. Zašto se svaka žena pronađe ugroženo u mojoj blizini, ne znam zašto -  rekla je Sanela, a prenosi RTL. Sanela misli i kako ostali natjecatelji imaju nešto protiv nje i Edina, a eksperti koji su spojili parove u ovom showu nedavno su izrazili sumnju u iskrenost osjećaja kod Sanele i Edina. 

VIDEO Umirovljenik kojeg je Nina Badrić optužila za uhođenje proglašen je krivim

Ključne riječi

Komentara 2

AN
ANNY
10:42 27.11.2021.

Halo, spusti se na zemlju i pogledaj se u ogledalo.Niti make up ti ne pomaže. Svojim rječnikom i ponašanjem si pokazala da si daleko od dame, kako sebe nazivaš.

KE
Kennocha
12:45 26.11.2021.

Krivo Sanela, u tvojoj blizini drugima pada inteligencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije