Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Sandra Perković ponovno ubrzava puls fotkama, a ovaj put je pozirala u moru: 'Duša morske sirene'

Foto: Instagram
1/12
18.10.2021.
u 14:33

Na fotki se vidi da je preplanula, što još više naglašava njenu vitku liniju u prekrasnom plavom dvodjelnom badiću. Ubrzo je dobila preko 6.000 lajkova, u komentarima su joj mnogi ostavljali emotikone vatre sugerirajući tako da izgleda odlično.

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković (31) trenutno uživa na zasluženom odmoru. Već neko vrijeme objavljuje fotografije s prekrasnih egzotičnih plaža, no pratiteljima ne želi otkriti gdje je točno. Ovaj put je objavila fotografiju na kojoj je u moru, te napisala kratko: "Okrivite moju dušu morske sirene".   

Na fotki se vidi da je preplanula, što još više naglašava njenu vitku liniju u prekrasnom plavom dvodjelnom badiću. Ubrzo je dobila preko 6.000 lajkova, u komentarima su joj mnogi ostavljali emotikone vatre sugerirajući tako da izgleda odlično.

 

Iako nije otkrila s kime odmara mnogi su uvjereni da joj društvo pravi dugogodišnji dečko i trener Edis Elkasević od kojeg se ne odvaja.  Sandra i Edis upoznali su se 2012. godine, a prije nego što je postao njezin trener i sam je bio uspješan sportaš- bacač kugle.

- Svi se pitaju tko je to misteriozni trener, 'čovjek iz sjene', čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati- napisala je ispod jedne objave atletičarka. 

 - To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ- otkrila je svojedobno Sandra.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

Ključne riječi

Komentara 5

GE
geler203
14:57 18.10.2021.

Dobro da slike nemaju zvuka.

OK
okvals54
15:09 18.10.2021.

Sada se ne treba cuditi sto su joj rezultati pusiona.

HR
Hrabraja
14:50 18.10.2021.

Kada se Sandra počne naslikavati kao Instagram- uša, možete znati da je kraj civilizacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije